Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έχει δηλώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο MEGA και το Live News, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ήταν από εκείνους που ψήφισαν στον α’ γύρο τον Νίκο Παππά και στον β’ γύρο τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ για τα περί υπονόμευσης του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε: «Κανένας Τσίπρας ποτέ δεν πήρε κανέναν μας τηλέφωνο να μεθοδεύσει να του ”πριονίσουμε” την καρέκλα. Αυτό ήταν στον εγκέφαλό του. Και το χειρότερο από όλα: αντί να βγει στην Κεντρική Επιτροπή να το γυρίσει λίγο, βγαίνει και τους λέει ”κουκουλοφόρους”. Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί, θα πήγαινα στην αστυνομία και θα του έκανα μήνυση και θα ζητούσα μετ’ επιτάσεως, επειδή μας εξύβρισε, να τον μαζέψουν».

Παράλληλα χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη, νάρκισσο που δεν ακούει κανέναν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμασταν σε σοκ, δύο φορές με το αποτελέσματα των (βουλευτικών) εκλογών και ότι χάσαμε τον φυσικό μας ηγέτη, τον Αλέξη Τσίπρα. Βλέπουμε την εξέλιξη του Στέφανου Κασσελάκη και είναι ένας άνθρωπος που δεν ακούει κανέναν, είναι νάρκισσος, περιοδεύει στα κανάλια για να μας δείξει τον πλούτο του και την προσωπική του ευτυχία μόνο και λέει αρλούμπες».

Τέλος, τον κατηγόρησε ότι τα μέτρα που προτείνει «θέλουν τρείς προϋπολογισμούς για να βγουν»: «Λέει διάφορους αριθμούς, όπου αν κάνεις ένα δημοσιονομικό άθροισμα θέλεις τρεις προϋπολογισμούς και τα μαύρα λεφτά όλης της Ελλάδας δεν θα σου φθάνουν για να καλύψεις αυτά που λέει ο Κασσελάκης. Αρχίζουμε και φωνάζουμε, δεν ακούσει κανέναν και μετά βγαίνουμε κάποιοι και λέμε την γνώμη μας. Εκεί αρχίζει και λέει ”ο Τσίπρας μου πριονίζει την καρέκλα”, για να φοβηθούμε».