Πλήρως ακέφαλο επικοινωνιακά είναι πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού μετά την παραίτηση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του προέδρου, Μπάμπη Παπαδάκη, της επικεφαλής του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ευγενίας Κουντούρη και της εκπρόσωπου Τύπου, Βούλας Κεχαγιά, ήρθε η σειρά να αφήσει τη θέση του και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, υπεύθυνος για τα περιφερειακά ΜΜΕ, Δημήτρης Βέττας.

Πρόκειται για τον τελευταίο που κλείνει προσώρας την πόρτα πίσω του, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο κ. Βέττας με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου, μεταξύ άλλων, ευχαριστεί τον κ. Κασσελάκη για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Πριν λίγα λεπτά απέστειλα στην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγγου, την παραίτησή μου από τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου, υπεύθυνου για τα περιφερειακά ΜΜΕ.

Ευχαριστώ πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη μεγάλη τιμή και βέβαια τον Στέφανο Κασσελάκη για τη συνεργασία, αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε».

Πριν λίγα λεπτά απέστειλα στην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγγου την παραίτηση μου από την θέση του αναπληρωτή…

Posted by Dimitris Vettas on Tuesday, September 10, 2024