Στην Ξάνθη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε ολόκληρη τη χώρα ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Οκτωβρίου. μετέβη τις προηγούμενες ημέρες στο πλαίσιο της περιοδείας του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με το σχετικό βίντεο που ανάρτησε ο πολιτικός αρχηγός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο TikTok, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων την αγορά της Ξάνθης όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες για τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ έβγαλε ουκ ολίγες φωτογραφίες και με νέους που ζήτησαν να έχουν μια selfie μαζί τους.

Λίγο πριν το τέλος του σύντομου βίντεο, φαίνεται επίσης ο κ. Ανδρουλάκης να μετέχει σε τοπικό πανηγύρι για την επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, στην πλατεία Μητροπόλεως. Εκεί λοιπόν ο Dj για να τιμήσει τον καλεσμένο, έβαλε να παίξει από τα ηχεία το «Καλημέρα ήλιε, καλημέρα». Εκείνος στο άκουσμα του τραγουδιού άρχισε να χειροκροτεί, ύψωσε τις γροθιές του και έπειτα πήγε στον Dj προκειμένου να τον συγχαρεί για την επιλογή του. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Η Ξάνθη γιόρτασε την 3η του Σεπτέμβρη λίγες μέρες νωρίτερα. Καλημέρα ήλιε!».

@nikos.androulakis

Η Ξάνθη γιόρτασε την 3η του Σεπτέμβρη λίγες μέρες νωρίτερα. 🙂 Καλημέρα ήλιε! 💚

♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Androulakis