Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, πεθερός του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, και πατέρας της δικηγόρου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» Χάιδως Παναγιωτοπούλου, έφυγε από τη ζωή την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.

Τα τελευταία χρόνια ο εκλιπών αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα. Ήταν ήταν συνταξιούχος αυτοκινητιστής και οδηγός ταξί με έδρα την Κυπαρισσία, όπου έζησε και δημιούργησε οικογένεια με τη σύζυγό του Δήμητρα.

Μαζί ανέθρεψαν τρία παιδιά – τη Χάιδω, νομικό, τον Γιώργο, στρατιωτικό, και την Γιώτα, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, η οποία είναι σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ήταν εργασιομανής και για πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Κυπαρισσίας. Στη ζωή του είδε τα παιδιά του να προοδεύουν, να δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες και να αποκτά εγγόνια.

Μεγάλη του αγάπη, εκτός από την οικογένειά του, ήταν και η ομάδα της ΑΕΚ.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή στις 17:00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως στην Κυπαρισσία.