Ένα σποτ για την περιοδεία που έκανε στη Ζάκυνθο δημοσίευσε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

Αφού ευχαρίστησε όσους γνώρισε κατά την παρουσία του στο νησί του Ιονίου, σημείωσε ότι συζήτησαν «με πίστη στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης» ζητήματα που αφορούν «την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, για την αναγέννηση της Πατρίδας»

Η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου

«Ένα σποτ αφιερωμένο στη Ζάκυνθο, με πολιτική, πίστη στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης και πολλή…μουσική!

Όπως ταιριάζει στο διαμάντι του Ιονίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλες και όλους που είχα την τύχη και την τιμή να γνωρίσω, να συναντήσω και να συζητήσουμε για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, για την αναγέννηση της Πατρίδας».

Ένα σποτ αφιερωμένο στη Ζάκυνθο, με πολιτική, πίστη στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης και πολλή…μουσική! Όπως ταιριάζει στο διαμάντι του Ιονίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλες και όλους που είχα την τύχη και την τιμή να γνωρίσω, να συναντήσω και να συζητήσουμε για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, για την αναγέννηση της Πατρίδας.#ΠΑΣΟΚ #Γερουλάνος #yeroulanos #Ζάκυνθος

Posted by Παύλος Γερουλάνος on Saturday, August 10, 2024