«Αλίμονο αν δεν μας απασχολούσε το ζήτημα αυτό. Το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών μας απασχολεί όλους. Αυτό το αποδεικνύουν και οι κινήσεις της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή ανέλαβε και μερίδιο διαχρονικών ευθυνών», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφορικά με την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη. Τόνισε ακόμα ότι όλες οι ενέργειες γίνονται από το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών αλλά και η πρωτοβουλία για τον νέο τρόπο διοικήσεων των οργανισμών

«Ως προς την πρόταση του ΚΚΕ η ΝΔ θα ψηφίσει υπέρ επιφυλασσόμενη για το περιεχόμενο τη πρότασης αλλά επειδή είναι σημαντικό να γίνει στη Βουλή η διερεύνηση να ξεκινήσει όπως λέει η πρόταση από το 1997 και εντεύθεν», είπε ακόμα.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ακόμα ότι πρέπει να προσέχουν πολύ τα στελέχη το σύνολο των δηλώσεων τους γιατί πολλές φορές παρερμηνεύονται. «Γι αυτό ο υπουργός και το κατάλαβε και έδωσε διευκρινίσεις – ζήτησε συγνώμη για την αποστροφή του λόγου του, υπήρχε σίγουρα και μια απόδοση του λόγου του διαφορετική – έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις – αποκατέστησε όσα είπε». Δεν υπάρχει κανένα θέμα είπε απαντώντας αν τίθεται ζήτημα για τον Άδωνι Γεωργιάδη.