Ο Μάρκος Χατζησάββας που ήταν στο γραφείο Τύπου του Παύλου Πολάκη, τώρα υποστηρίζει την προεκλογική καμπάνια του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και μιλώντας για τον υποψήφιο, ανέφερε ότι «κατάφερε να μιλήσει στον κόσμο».

Ο ίδιος εμφανίστηκε στην εκπομπή Live News και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως «οι θέσεις του κ. Κασσελάκη και οι θέσεις της κ. Αχτσιόγλου είναι ο θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν οι υποψήφιοι εμπλουτίσουν τις θέσεις αυτές θα ήταν ευχής έργον. Εδώ έχουμε μία εκλογική διαδικασία για τη θέση του προέδρου και ο πρόεδρος εκφράσει τις θέσεις του κόμματος. Στις εκλογές που μας πέρασαν κρίθηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν κρίθηκαν μόνο αυτά αλλά και τα πρόσωπα και ο τρόπος που της εξέφρασαν».

Επίσης, σημείωσε ότι «ο κ. Κασσελάκης μιλά με τον κόσμο και δημιουργεί αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κοινωνία αυτό έχει ανάγκη. Φτάσαμε σε ένα σημείο που το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη λειτουργεί καταστροφικά, τρένα συγκρούονται, κόσμος πνίγεται και καίγεται και το επιτελικό κράτος στέλνει μηνύματα του 112. Φτάσαμε σε ένα κομβικό σημείο που η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να μιλήσει για το αύριο».

«Από την τριβή μου με τον κ. Κασσελάκη μπορώ να πω πως είναι δίκαιος, ακούει και εμπιστεύεται και αυτό είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας. Γνωριστήκαμε στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα το ξεχάσω. Ήταν στα Σφακιά, βράδυ και εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα σε μαυροντυμένους κρητικούς και τους λέει πως εδώ είναι η πατρίδα μου και είπε πως αποφάσισε να έρθει να βοηθήσει τη χώρα του και σηκώθηκαν όλοι να τον αγκαλιάσουν. Για εμένα αυτό είναι αξέχαστο», πρόσθεσε στη συνέχεια.