Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη το βράδυ της Πέμπτης (21/09) μετά την συνάντησή του με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Αιγάλεω, έχουν προκαλέσει έντονη συζήτηση. Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στα Κατεχόμενα ως «κρατίδιο», ενώ στη συνέχεια ανακάλεσε, λέγοντας πως το λάθος έγινε εξαιτίας της αϋπνίας του.

Ο πολιτικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης σχολίασε τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντας τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «ρηχό άνθρωπο».

Συγκεκριμένα, ο κ. Δρυμιώτης είπε:

«Είναι χαρακτηριστικό ότι ο άνθρωπος αυτός απέφυγε παντελώς να βγει στα κανάλια και να βγει σε κάποια σοβαρή εκπομπή. Έχω την εντύπωση ότι και εσείς πρέπει να του ζητήσατε να βγει και να μην ήρθε.

Προστατεύεται, γιατί ο άνθρωπος είναι εντελώς ρηχός, δεν το έχετε αντιληφθεί αυτό; Φοβάται μην κάνει το λάθος. Και ήδη το έκανε αυτό το λάθος με την Κύπρο. Δεν μπορεί να αποδοθεί στην αϋπνία. Για φανταστείτε να κουβεντιάζει σοβαρά θέματα, όπως ήταν ο Τσίπρας, 17 ώρες. Τότε ο Τσίπρας θα έπρεπε να δώσει και τον Παρθενώνα από την αϋπνία του».