Την… απορία του για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει τον χαρακτηρισμό του καλύτερου παίκτη στον κόσμο εξέφρασε ο Τόμας Ροζίτσκι.

Ακόμη, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Τσεχίας αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης, στην οποία θα αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία, τονίζοντας πως έχει την αίσθηση ότι μπορεί να πάρουν την πρόκριση.

«Είναι πολύ καλός στην επίθεση, αλλά δεν του αρέσει να αμύνεται. Κάποιες φορές μπορεί να είσαι τόσο καλός που να μην βοηθάς στην άμυνα και απλά να σκοράρεις. Αλλά είναι ο Ρονάλντο ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Δεν ξέρω αν του αξίζει αυτός ο χαρακτηρισμός», ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Κάποιοι πιστεύουν ότι η Πορτογαλία είναι το φαβορί, αλλά πως μπορείς να διακρίνεις μία μεγάλη ομάδα, ιδιαίτερα σε μία τέτοια διοργάνωση. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και μόνο κάποιες μικρές διαφορές μπορούν να κρίνουν τον νικητή.

Πρόκειται η εν λόγω αναμέτρηση να είναι μία από τις πιο δύσκολες για εμάς, αλλά έχω την αίσθηση ότι έχουμε μία καλή ευκαιρία να περάσουμε κόντρα στην Πορτογαλία», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr