Όσο χρειαστεί θα «σφίξουν τα δόντια» οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας, προκειμένου να μη χάσουν κανένα από τα παιχνίδια της τελικής φάσης του Euro 2012. Με πόνους στο δάχτυλο του ποδιού αγωνίστηκε στο ματς κόντρα στη Γαλλία ο Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του.

Η ατυχία –όσον αφορά τους τραυματισμούς- έχει πλήξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, από την περίοδο της προετοιμασίας.

«Δεν πρόκειται να αφήσω ένα μικρό δάχτυλο και τον πόνο που νιώθω εκεί να με σταματήσουν από το να παίξω!», τόνισε ο Τζόνσον, ο οποίος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο πόδι του, πριν το ματς με τη Γαλλία.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ «έσφιξε τα δόντια», με το ιατρικό επιτελείο να του χορηγεί αντιβίωση για να υποχωρήσει η μόλυνση στο δάχτυλό του. Μάλιστα, όπως γίνεται γνωστό από το ρεπορτάζ, χρειάστηκε να κάνει και τρεις ενέσεις για να βελτιωθεί η κατάστασή του.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εθνική Αγγλίας, όλοι οι παίκτες αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ρόι Χότζον για το παιχνίδι με τη Σουηδία. Τα «τρία λιοντάρια» θα προπονηθούν στην Κρακοβία, το πρωί της Τετάρτης, και την Πέμπτη θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για το Κίεβο.

Πηγή: england365