Το Θέατρο Σοφούλη γιορτάζει φέτος δέκα χρόνια του και καλωσορίζει το πρώτο μήνα του νέου χρόνου και της νέας δεκαετίας φιλοξενώντας πολλές και ενδιαφέρουσες παραστάσεις για κάθε ηλικία και διάθεση.

Η Ανώτερη Δραματική Σχολή Ανδρέας Βουτσινάς παρουσιάζει το έργο «Αν ακούει το φεγγάρι» του Άκη Δήμου στο Θέατρο Σοφούλη.

Η πρώτη παράσταση δόθηκε τη Δευτέρα, ενώ άλλες δύο παραστάσεις θα δοθούν την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη στις 17 και 18 Ιανουαρίου στις 21:00.

Τρεις νέοι, συναντιούνται με αφορμή τη δημιουργία ενός μουσικού γκρουπ και με στόχο τη συναυλία, ενώ η ζωή τους Η ζωή τους τρέχει παράλληλα εντός και εκτός σκηνής.

Τα αδιέξοδα και οι προσπάθειες μια γενιάς που μεγαλώνει μέσα στην κρίση και προσπαθεί να βρει θέση στον κόσμο μας, ο έρωτας που διαπερνάει τη ζωή τους και την καθορίζει και η σύγκρουση με τα δεδομένα της κοινωνίας μας μέσα στην καθημερινότητά τους, είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που προσθέτουν στην ιδιαιτερότητα αυτού του «νεανικού» έργου του Άκη Δήμου που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη σκηνή.

Η σκηνοθεσία είναι του Παύλου Δανελάτου και τα σκηνικά/κοστούμια του Νίκου Καλαϊτζίδη.

Παίζουν οι μαθητές του Β’ έτους της Δραματικής Σχολής του Ανδρέα Βουτσινά, Ευρώπη Αργυροπούλου, Πασχάλης Αραμπατζής και Δημήτρης Δάγκαλης.

Θέατρο Σοφούλη: Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Καλαμαριά

Τηλ: 2310423925