Ελάχιστες ώρες πριν το άνοιγμα της διεθνούς έκθεσης μοτοσυκλέτας του Μιλάνου, γνωστής ως EICMA, εντείνεται η προσπάθεια των εταιρειών να κερδίσουν λίγη παραπάνω δημοσιότητα. Από τις επίσημες παρουσιάσεις εννοείται, στο Μιλάνο.

Η πρώτη χρονολογικά εταιρεία που παρουσιάζει τα νέα της δημιουργήματα είναι η MV Agusta. Για την οποία γνωρίζουμε ήδη πως θα εμφανίσει ταξιδιάρικο μοντέλο την Turismo Veloce 800, με όρθια θέση οδήγησης, βαλίτσες και τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα της εταιρείας με τα 800 κυβικά.

Στο απόσπασμα βίντεο το οποίο ανέβασε η Agusta στο ίντερνετ μάς προϊδεάζει για τη μορφή και τα σύσταση της νέας μοτοσυκλέτας από το Varese. Η εξάτμιση για παράδειγμα μοιάζει με fusion των τριών σωλήνων εξαγωγής της F3 με το εν είδει εκτοξευτήρα ρουκετών τελικό της F4, μία μείξη καμωμένη βέβαια με την απαράμιλλη αισθητική των Ιταλών.

Παρόντα είναι και κάποια στοιχεία από την Rivale, πολλά ή λίγα δεν γνωρίζουμε ακόμη, αλλά διακρίνονται καθαρά για παράδειγμα, τα προστατευτικά χεριών με τα ενσωματωμένα φλας. Σίγουρα πάντως πρόκειται για ένα νέο, αυτόνομο μοντέλο, ενώ ο περισσότερος κόσμος περίμενε πως θα ήταν απλά μια «ταξιδιωτική» έκδοση της Rivale.

O προβολέας αποτελείται, όπως επισημαίνει και η ανάγλυφη γραφή στο ακρυλικό «κρύσταλλο», αποκλειστικά από λυχνίες LED. Η ανάρτηση είναι η ημί-ενεργητική της Sachs, ενώ στη φωτογραφία της έγχρωμης οθόνης των οργάνων διακρίνεται και το διεθνές σήμα της σύνδεσης Bluetooth, πιθανώς για χρήση του κινητού ή κάποιας άλλης συσκευής (πλοήγησης;).

Είδαμε το βίντεο και όσα είδαμε και ακούσαμε μάς άρεσαν πολύ. Σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα…