Η Kymco παρουσίασε το νέο MXU 700i και στοχεύει στο κοινό που θα χρειαστεί να αποκτήσει ένα όχημα παντός εδάφους με κορυφαίες επιδόσεις, αντοχή και αξιοπιστία.

Το νέο MXU 700i είναι ένα χρηστικό ATV που κινείται από ένα νέο, υψηλής απόδοσης μονοκύλινδρο κινητήρα 700cc με ψεκασμό. To βάρος του κινητήριου συνόλου έχει κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα, όπως και οι εξωτερικές του διαστάσεις.

Στη σχεδίασή του έχουν χρησιμοποιηθεί στοιχεία από τη γενιά κινητήρων G5, την ίδια που κινεί τα πλέον εξελιγμένα scooter της εταιρείας.

Η απόδοσή του στην off-road έκδοση αγγίζει τους 48 ίππους στις 6.500 στροφές, ενώ στην έκδοση δρόμου είναι «κρατημένη» στους 20,3 hp / 4.250 σαλ. Η ροπή στα 37,7 Nm / 3.750 rpm, σε συνδυασμό με την όλη φιλοσοφία κατασκευής, δίνουν στο 700i τη δυνατότητα μετακίνησης σε κάθε είδους οδόστρωμα με άνεση και ευκολία.

Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT και διαθέτει – κατ’ επιλογή – κίνηση 4×4 ή 4×2. Παράλληλα με την ύπαρξη όπισθεν υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής μετάδοσης Hi-Lo (μακριάς / κοντής σχέσης), με το μπροστινό διαφορικό να κλειδώνει ηλεκτρονικά.

Η σχεδίαση του πλαισίου παρέχει στο σύνολο αυξημένη ακαμψία και χάρη στην ενίσχυση της κατασκευής, μεγάλες δυνατότητες μεταφοράς φορτίων. Η τεχνολογία του προέρχεται από τα δοκιμασμένα MXU 500, που έχουν εξελιχτεί ακολουθώντας επιτυχημένη πορεία στην απαιτητική αμερικανική αγορά.

Οι αναρτήσεις είναι ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς, με διπλά αμορτισέρ στο εμπρός μέρος και ισχυρά ψαλίδια που φροντίζουν για τη «στενή» επαφή των τροχών με το έδαφος κατά τη σκληρή χρήση σε οποιονδήποτε τύπο εδάφους.

Ο σχεδιασμός του MXU700i ενσωματώνει κλασικά αμερικανικά στυλιστικά στοιχεία, με τις χαρακτηριστικές νευρώσεις του καπό, τους μοντέρνους προβολείς και φώτα πορείας LED.

Με το ρεζερβουάρ των 17 λίτρων, αυξάνεται δραστικά η αυτονομία, παράγοντας ιδιαίτερα σημαντικός στις εκτός δρόμου διαδρομές. Η αυξημένη προστασία από πέτρες και εμπόδια, ελαχιστοποιεί τις πιθανές ζημιές στο πλαίσιο σε σκληρή χρήση.

Τα ψηφιακά όργανα πέρα από το αναλογικό στροφόμετρο, διαθέτουν πλήρεις ενδείξεις και οθόνη υγρών κρυστάλλων που περιλαμβάνει ταχύμετρο, ένδειξη επιλογής 4Χ4, ένδειξη ταχύτητας, θερμοκρασία κινητήρα, οδόμετρο, στάθμη καυσίμου, ρολόι και λειτουργία φωτιστικών σωμάτων και φλας.

Νέες και μεγαλύτερες είναι οι σχάρες μεταφοράς φορτίων. Πρακτικοί και στεγανοί αποθηκευτικοί χώροι διατίθενται για μικροπράγματα, με τον ένα εξ αυτών να διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας.

Το MXU 700i είναι διαθέσιμο σε λευκό χρώμα και η τιμή του στις 9.900 ευρώ.