Δεν είμαστε βέβαιοι για το τι ακριβώς βλέπουμε παρακάτω. Πρόκειται για ένα Cafe-Racer με τρακτερωτά λάστιχα ή για ένα Scrambler με φέρινγκ;

Όπου κι αν την κατατάξουμε -και αυτό είναι όπως φαίνεται καθαρά θέμα γούστου- η νέα δημιουργία της Bend έχει όλα τα χαρακτηριστικά της μοναδικότητας. Γι’ αυτό της συγχωρούμε την… απροθυμία της να καταταγεί κάπου οριστικά και αμετάκλητα.

Όταν δε μιλάμε για μοναδικότητα, εννοούμε ότι αποτελείται από μοναδικά κομμάτια. Ο κατάλογος είναι μακρύς και ετερόκλητος και απλά θαυμάζουμε τη φαντασία αλλά και την ικανότητα της Bend να συνταιριάξει όλα αυτά τα διαφορετικά περιφερειακά.

H Suzuki DR750 Cafe Racer λοιπόν φορά: Ψαλίδι από ΚΤΜ 690 SMC, ζάντες tubeless της KYM, τροποποιημένο πιρούνι της Marzocchi 50χιλ., ρεζερβουάρ Motoguzzi, ουρά από Norton Commando, φέρινγκ από Ducati SS, χειριστήρια της Triumph, τροποποιημένη εξάτμιση από Aprilia SXV, κλιπόνς της Triumph, δαγκάνες της Brembo, φίλτρο αέρα KN, αμορτισέρ RSV Ohlins και ποδωστήρια της Triumph, λάστιχα Continental TKC 80 (πίσω180/55-17).

Δηλαδή ανταλλακτικά από 7 διαφορετικές μάρκες και περιφερειακά από άλλες 6. Το θαύμα είναι πως η Bend δεν κατέληξε σε ένα δίτροχο «Πύργο της Βαβέλ».