Το Φεβρουάριο του 2013 έφτασαν οι πρώτες KTM 1190 Adventure και από τότε ξεκίνησε ένα γιγαντιαίο test ride σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά 11 μοτοσυκλέτες, ταξίδεψαν σε 12 πόλεις σε όλη τη χώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 800 διαφορετικούς αναβάτες να οδηγήσουν τις νέες μοτοσυκλέτες της KTM.

Με την λήξη των οργανωμένων test rides πολλά ήταν τα αιτήματα από ενδιαφερόμενους που είτε δεν πρόλαβαν να οδηγήσουν στα Orange Days, είτε ήθελαν να οδηγήσουν για μια φορά ακόμα.

Η KTM έχει στόχο να διατηρεί το προφίλ της exclusive μάρκας και παράλληλα να προσφέρει μέγιστη εξυπηρέτηση στον πελάτη, καλύπτοντας τις ανάγκες του σε χρόνους ρεκόρ. Σε συνεργασία με το δίκτυό της ΚΤΜ διαμορφώθηκε και η λύση στο θέμα αυτό.

Από αυτή τη βδομάδα και σε δέκα σημεία σε όλη την Ελλάδα, μπορεί κανείς να κλείσει on line ένα test ride στην περιοχή που τον ενδιαφέρει την ημέρα και την ώρα που τον εξυπηρετεί.

Σε μια εποχή που ο χρόνος έχει ιδιαίτερη αξία, η KTM δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο, άμεσα και με απλή διαδικασία να οργανώσει το test ride που θέλει να κάνει στην μοτοσυκλέτα KTM της επιλογής του.

Οι διαθέσιμες μοτοσυκλέτες στο online σύστημα μέχρι τώρα είναι οι εξής:

KTM 1190 Adventure
KTM 1190 Adventure R
KTM 350 Freeride
KTM 200 Duke ABS

Η κράτηση γίνεται με απλά βήματα στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της KTM.

Για τη περιοχή της Αθήνας είναι διαθέσιμα ακόμη τα μοντέλα 125 Duke, 690 Duke και 990 Super Duke, τα οποία με ένα e-mail στο [email protected] μπορούν επίσης να διατεθούν για test ride.