Tη διαφορά έκανε ο Βασίλης Αγριανίδης που εμφανίστηκε στις Blind Auditions του The Voice τραγουδώντας μέταλ και συγκεκριμένα το Psychosocial των Slipknot με αποτέλεσμα να γυρίσουν όλοι!

Βεβαίως ο Χρήστος Μάστορας ήταν εκείνος που φάνηκε να μιλάει τη γλώσσα της μέταλ, με την Έλενα Παπαρίζου να δηλώνει άγνοια.

Το πιο τρομερό επιχείρημα είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης που θύμισε στον παίκτη ότι έχει ομοιότητα με τον τραγουδιστή των Rammstein (έχει γίνει ντόρος στα σόσιαλ για αυτό και ο τραγουδιστής πήγε στη συναυλία τους και φωτογραφήθηκε με τον διάσημο… σωσία του) και άρα πρέπει να πάει στην ομάδα του!

Εκείνος όμως που έδωσε ρεσιτάλ ήταν ο Πάνος Μουζουράκης σε σημείο που για να τρολάρει την Έλενα που επιχειρηματολογούσε για να πάρει τον παίκτη με το μέρος της, σηκώθηκε και χόρεψε το My number one στην πολύ βαριά metal εκδοχή του αλά Rammstein, λέγοντας ότι αυτός θα είναι ο επόμενος δίσκος της!

Αυτό που δεν περίμενε βέβαια ήταν να τον ενημερώσει η Έλενα ότι υπάρχει συγκρότημα, που όντως έχει διασκευάσει την επιτυχία της στη Eurovision στη hard rock εκδοχή της!

Τελικά ο παίκτης επέλεξε να πάει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και συμφώνησαν μάλιστα να μοιραστούν τις γνώσεις τους στη χέβι μέταλ μουσική.