Συνεχίστηκαν για ακόμη ένα επεισόδιο οι καυγάδες στο Survivor στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με την ένταση να επικρατεί και την Εκατερίνα πάλι στο προσκήνιο.

Το έπαθλο του αγωνίσματος ήταν ένα πιάτο γεμιστά, και οι Κίτρινοι κατάφεραν να επικρατήσουν σε έναν σκληρό αγώνα δύναμης, αφήνοντας τους Πράσινους χωρίς φαγητό.

Προηγουμένως, οι Αετοί, κερδίζοντας το πρώτο αγώνισμα της ημέρας, εξασφάλισαν τρεις σακούλες με επιπλέον προμήθειες.

Παρά την ένταση του αγώνα, η Εκατερίνα βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής. Η σχέση της με την ομάδα και η ευαισθησία της τράβηξαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Αρχικά, η Εκατερίνα αναφέρθηκε στη διάθεσή της λέγοντας ότι έχει νεύρα όταν περιμένει την περίοδο της και προέτρεψε τους συμπαίκτες της να χαλαρώσουν. Αργότερα, αποκάλυψε στην κάμερα ότι η ομάδα της, με άσχημο τρόπο, της ζήτησε να σταματήσει να συμμετέχει στα παιχνίδια.

«Μου είπε ο Γιάννης να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη και μίλησε πολύ άσχημα. Του είπα, για πλάκα, ότι θα του ρίξω αρνητική ενέργεια, και εκείνος κατέβασε τα παντελόνια του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Εγώ δεν κοίταξα, μόνο η Ελένη κοίταξε, γιατί ο άντρας της είναι 50 χρόνων και δεν το βλέπει συχνά», εξομολογήθηκε η Εκατερίνα.

Το περιστατικό συνεχίστηκε πριν τον πρώτο αγώνα, με την Εκατερίνα να ενημερώνει τον Γιώργο Λιανό για τα σχόλια που άκουσε από τους Πράσινους για την αγωνιστική της απόδοση.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τελεσίγραφο στις ομάδες, τονίζοντας πως όποιος δεν θέλει να αγωνιστεί θα επιφέρει ποινή στην ομάδα του.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για στρατηγική, η Ελένη και η Εκατερίνα ήρθαν σε σύγκρουση, με την Ελένη να της λέει: «Κοντό το χέρι σου, μην το ξανακάνεις», όταν η Εκατερίνα την άγγιξε. Αργότερα, η Εκατερίνα ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως έχει πολλά στο μυαλό της.

Στους Κίτρινους, ο Νίνο σχολίασε την αποχώρηση του Παναγιώτη, λέγοντας πως «λυτρώθηκε που έφυγε». Την ίδια στιγμή, η Χριστιάνα εξέφρασε την απογοήτευσή της για τη συμπεριφορά των συμπαικτών της.

Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου, μιλώντας στην κάμερα, ανέφερε πως οι συμπαίκτες της την αιφνιδιάζουν με τη στάση τους και πως ο καθένας προσπαθεί να «σώσει το τομάρι του».

«Όλα αυτά τα βρίσκω ελαφρώς τραγικά, τραγερλαφικά και παιδιάστικα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Χθες, πριν από τον αγώνα, η Φοίβη μου είπε “girl power” και μετά, όταν ο Παναγιώτης έμεινε τελευταίος στη δοκιμασία, έβαλε τα κλάματα. Τα σχόλια δικά σας», πρόσθεσε η Χριστιάνα.