Το UEFA Champions League συνεχίζεται με το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής. Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 22:00, το MEGA φέρνει ζωντανά στις οθόνες μας την αναμέτρηση γιγάντων Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου.

Η «Μπάρτσα» υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης τους Βαυαρούς σε ένα από τα κλασσικότερα ευρωπαϊκά ντέρμπι. Ο Λεβαντόφσκι παίζει και πάλι κόντρα στην παλιά του ομάδα, όπως και o προπονητής των Καταλανών, Χάνζι Φλικ, που θέλει ρεβάνς από την Μπάγερν.

Η γερμανική ομάδα με αιχμή του δόρατος τον Χάρι Κεϊν πάει για την έβδομη σερί νίκη επί των «μπλαουγράνα». Η 16η αναμέτρηση δυο εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης υπόσχεται συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα.

Στην περιγραφή από το «Μονζούικ» ο Αντώνης Κατσαρός. Θα ακολουθήσει το Post-Game με την ανάλυση του αγώνα και όλες τις λεπτομέρειες από τα ματς της 3 ης αγωνιστικής.

Στην Post-Game εκπομπή θα απολαύσουμε εκτενή στιγμιότυπα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της βραδιάς Αταλάντα – Σέλτικ, Μπρεστ – Λεβερκούζεν, Ατλέτικο – Λιλ, Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ, Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό, Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας, Λειψία – Λίβερπουλ και Μπενφίκα – Φέγενορντ.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Παναγιώτης Περπερίδης. Σχολιάζουν ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, του UEFA Champions League χτυπά αδιάκοπα στο MEGA.