Για ένα ακόμη επεισόδιο στο Survivor δεν έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων ενώ αντάλλασσαν κατηγορίες για τις επιδόσεις και τη στάση τους προς την ομάδα, ανεβάζοντας το κλίμα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η βραδιά ξεκίνησε με αυστηρή παρέμβαση του παρουσιαστή, Γιώργου Λιανού, που απευθύνθηκε στη Χριστιάννα, αλλά και σε όλους τους παίκτες, υπογραμμίζοντας τη σημασία του σεβασμού προς την παραγωγή, μετά από διαμάχη της παίκτριας με μέλη της. Ο παρουσιαστής τόνισε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Το Survivor είναι μία εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη σας, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ωστόσο, χρειάζεται σεβασμός στη δουλειά του συνεργείου, και στο εξής, θα επιβληθούν ποινές για κάθε αντίστοιχη συμπεριφορά».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Κίτρινοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο, αφήνοντας τους Πράσινους απογοητευμένους μετά από ακόμα δύο ήττες. Παρά τη νίκη τους, οι Κίτρινοι δεν απέφυγαν τις εσωτερικές διαμάχες. Ενώ οι Πράσινοι, αν και ηττημένοι, είχαν έντονη γκρίνια, με τη Βίκυ και τον Γιάννη να επιδίδονται σε λεκτική αντιπαράθεση σχετικά με τα λάθη του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τα παράπονα και οι εντάσεις στις ομάδες δεν περιορίστηκαν. Ενώ οι Πράσινοι είχαν απογοητευτεί, οι Κίτρινοι πανηγύριζαν τη νίκη τους με πιτόγυρα, με τη Γεωργία να εκφράζει την ανακούφισή της από τα «συνεχή ρύζια και καρύδες».

Στον επόμενο αγώνα, οι Κίτρινοι κέρδισαν ξανά, αυτή τη φορά για ένα έπαθλο μουσακά. Οι καυγάδες όμως συνεχίστηκαν, με τον Γιώργο Λιανό να σχολιάζει αστειευόμενος την όρεξη των Κίτρινων: «Οι Τίγρεις έφαγαν τα σουβλάκια, τώρα θα φάνε και τον μουσακά».