Η επιτυχημένη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς», σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου, επιστρέφει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με τον Δ’ κύκλο επεισοδίων. Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του κοινού που έχει εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή των προτιμήσεών του εδώ και τρία χρόνια, έρχεται και φέτος να προσφέρει έντονες συγκίνησεις.

Οι ιστορίες που συντάραξαν τους τηλεθεατές αφήνοντάς τους στο πιο κρίσιμο σημείο, συνεχίζονται και παίρνουν νέα τροπή. Παράλληλα, ανοίγει ο δρόμος για νέες, ακόμα πιο συναρπαστικές περιπέτειες. Οι ζωές των γνώριμων ηρώων της Μάνης διασταυρώνονται με εκείνες των νέων προσώπων που μπαίνουν στη… γη της ελιάς και ένα ντόμινο εκρηκτικών εξελίξεων ξεκινά.

Όσα θα συμβούν στο πρώτο επεισόδιο…

Η νύχτα μετά από τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, κυλά μέσα στον τρόμο και την αγωνία. Το ξημέρωμα βρίσκει δυο σπίτια, της Αθηνάς και του Ισίδωρου, καμένα και έναν άνθρωπο νεκρό. Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχαήλ), ο καινούργιος διευθυντής στην εταιρεία των Βρεττάκων έρχεται απροειδοποίητα στην Ελλάδα, όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει αμέσως μετά την άφιξή του. Η Αρετή κάνει ραντεβού με τον καναλάρχη και δέχεται πρόταση για την παρουσίαση εκπομπής, τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία μπαίνουν στο σπίτι της Ξένιας στην Αλεξανδρούπολη και, υπό την απειλή όπλου, εκείνος αρπάζει το παιδί.
Ο καιρός περνάει…

Οι Βρεττάκοι έχουν αγοράσει καινούργιους ελαιώνες στην Αττική και η μισή τους ζωή μεταφέρεται στην Αθήνα. Ένας παπάς φτάνει στην Αρεόπολη και η διαμονή του εκεί προβλέπεται επεισοδιακή. Ο Μιχάλης Χατζής πηγαίνει στη Μάνη με την αρραβωνιαστικιά του, τη Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), η οποία κρύβει ένα σκοτεινό πρόσωπο. Ο Στάθης δανείζεται το αυτοκίνητο του Δημοσθένη και, την ώρα που πάει να μπει μέσα, γίνεται έκρηξη….

Δείτε τα trailer:

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα
Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Και οι:
Θανάσης Βισκαδουράκης
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού