Οι κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί αγώνες του UEFA Europa League και UEFA Conference League από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη έρχονται στον ΑΝΤ1 για τις επόμενες 3 αγωνιστικές περιόδους.

Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι ο Μανώλης Σφακάκης και μαζί του θα βρίσκεται ένα μεγάλο επιτελείο από δημοσιογράφους, που θα καλύπτει τις ανάγκες μεταδόσεων και εκπομπών.

Κάθε Πέμπτη, η αγωνιστική δράση θα ξεκινά με εκπομπές pre-game, που θα μας μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου και θα μας βάζουν στο κλίμα του αγώνα με αποκλειστικές συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο, ειδικά θέματα, αφιερώματα και ξεχωριστούς καλεσμένους.

Την αγωνιστική δράση από το UEFA Europa League και UEFA Conference League o ANT1 θα ολοκληρώνει με την πλούσια εκπομπή «The Football Show», που θα αρχίζει μετά το τέλος της μετάδοσης του αγώνα και θα μεταφέρει τον απόηχο από όλα τα παιχνίδια των ελληνικών και ευρωπαϊκών ομάδων.

Η εκπομπή θα προβάλλει όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της ημέρας από τις δύο διοργανώσεις και τα υπόλοιπα γήπεδα της Ευρώπης και θα φιλοξενεί συνεντεύξεις από τα παιχνίδια των ελληνικών συλλόγων σε ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό show. Θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις με τα γήπεδα, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, πλούσιο ρεπορτάζ και ποδοσφαιρικές αναλύσεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Η δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 θα μας ξεναγεί σε όλες τις ποδοσφαιρικές γωνιές της Ευρώπης για ένα υπερθέαμα με δεκάδες γκολ από τα συνολικά 36 παιχνίδια, που θα περιλαμβάνονται σε κάθε αγωνιστική των δύο διοργανώσεων.

Στην παρουσίαση της εκπομπής θα είναι η Αριάνα Παπαγιάννη μαζί με τους Γρηγόρη Ατρείδη και Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Στο antenna.gr θα προβάλλεται, επίσης, ταυτόχρονα ο ποδοσφαιρικός αγώνας που θα μεταδίδεται στον ΑΝΤ1, ενώ θα περιλαμβάνεται και ξεχωριστή ενότητα για το UEFA Europa League και UEFA Conference League με επιπλέον αποκλειστικά θέματα που δεν θα έχουν προβληθεί στην τηλεόραση, highlights από όλες τις αναμετρήσεις των δύο διοργανώσεων, δηλώσεις, αποσπάσματα από τα social media, αρθρογραφία, podcast, vlog και φυσικά όλες τις ειδήσεις και το ρεπορτάζ από τις μάχες των ελληνικών ομάδων για την πρόκριση.

Στο ΑΝΤ1+ κάθε Πέμπτη, θα είναι διαθέσιμοι live για όλες τις συσκευές όλοι οι αγώνες και οι εκπομπές του UEFA Europa League και UEFA Conference League μέσα από τα 10 κανάλια Cosmote TV Sports.

Οι δύο ποδοσφαιρικές διοργανώσεις έχουν και 3 ελληνικές συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να αγωνίζονται για την κατάκτηση ευρωπαϊκών τίτλων.

Οι 3 πρώτοι αγώνες με συμμετοχή ελληνικών ομάδων στο UEFA Europa League και UEFA Conference League που θα μεταδοθούν ζωντανά από τον ΑΝΤ1 είναι:

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 22:00

Λιόν – Ολυμπιακός (UEFA Europa League)

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 22:00

ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου (UEFA Europa League)

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 19:45

Παναθηναϊκός – Τσέλσι (UEFA Conference League)

Οι μεγάλες συγκινήσεις των κορυφαίων αγώνων του UEFA Europa League και UEFA Conference League έρχονται στον ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι!