Την πρώτη τους μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν χθες, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Νικήτρια στην πρεμιέρα των εκπομπών της πρωινής ζώνης αναδείχθηκε η Φαίη Σκορδά, με το «Buongiorno» να σημειώνει στο δυναμικό κοινό μέσο όρο 18,9%. Ακολούθησε «Το Πρωινό» με 16,6%, η «Super Κατερίνα» με 14,7%, το «Πρωίαν σε είδον» με 6,5%, το «Breakfast@star» με 5,9%, το «Πρωινό Σου Σου» με 4,2% και οι «Αταίριαστοι» με 4,1%.

Στο γενικό σύνολο, όπως αναφέρει το zappit.gr, ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο 17,8% και ακολούθησε η Φαίη Σκορδά με 15,5%. Οι «Αταίριαστοι» είχαν 14,4%, η Κατερίνα Καινούργιου 14,3%, το «Breakfast@star» 5,8%, το «Πρωινό ΣουΣου» 5% και το «Πρωίαν σε είδον» 3,7%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Buongiorno – 18,9%

Το Πρωινό – 16,6%

Super Κατερίνα – 14,7%

Πρωίαν σε είδον – 6,5%

Breakfast@star – 5,9%

Πρωινό ΣουΣου – 4,2%

Αταίριαστοι – 4,1%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Το Πρωινό – 17,8%

Buongiorno – 15,5%

Αταίριαστοι – 14,4%

Super Κατερίνα – 14,3%

Breakfast@star – 5,8%

Πρωινό ΣουΣου – 5%

Πρωίαν σε είδον – 3,7%

Φαίη Σκορδά για τηλεθέαση: «Μαραθώνιος είναι και έχω μια άλλη λογική»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό για την προτίμησή του στην εκπομπή «Buongiorno». «Ως ο αρχαιότερος, θέλω να πω το εξής, εκ μέρους όλης της εκπομπής και της Φαίης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κόσμο, το τηλεοπτικό κοινό και τους θεατές της εκπομπής, γιατί κατά έναν τρόπον τινά μονοπωλιακό τρόπο έδειξαν το ενδιαφέρον τους να δουν τι γίνεται σε αυτή την εκπομπή. Εμείς αισιοδοξούμε ότι ένα καλό κλίμα θα το μεταδώσουμε όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστούμε για αυτή την προτίμηση και, όπως θα έλεγα χθες, ο κόσμος απέδειξε ότι άλλο fake και άλλο Φαίη».

«Μαραθώνιος είναι, Ανδρέα μου, δεν σημαίνει κάτι. Εγω έχω μια άλλη λογική. Το καταλαβαίνω αυτό και το σέβομαι, απλώς οφείλω και γω να πω κάτι σύντομο, γιατί έχω μια άλλη λογική. Στο τέλος της σεζόν μπορείς να πεις κάτι και δεν σημαίνει και κάτι στην τελική, γιατί είναι ένας μαραθώνιος» απάντησε η Φαίη Σκορδά.