Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «Super Κατερίνα» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ήταν ανανεωμένη και σε πολύ καλή διάθεση.

Η παρουσιάστρια του Alpha καλημέρισε τους τηλεθεατές φορώντας ένα λευκό φόρεμα και τόνισε πως φέτος αποφάσισε να απαλλαγεί από οποιαδήποτε τοξικότητα.

«Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Καλή σεζόν. Καλή τηλεοπτική σεζόν. Σαν να μην πέρασε μια μέρα νιώθω. Φέτος κλείνουμε τέσσερα χρόνια μαζί, εδώ στο σπίτι μας, τον Alpha. Aυτό που σίγουρα ξέρετε είναι ότι δε σας έκρυψα ποτέ τίποτα. Μαζί εδώ μοιραζόμαστε τα πάντα, τα όμορφα, τα δύσκολα, πάντα με αλήθεια και χωρίς υπερβολές θέλω να πιστεύω. Ξέρετε, είναι σπάνιο να φτιάχνεις μια παρέα, να τη βάζεις σπίτι σου καθημερινά. Είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να μας υποδέχεστε στο σπίτι σας καθημερινά. Ξέρετε την αλήθεια μου και θα σας πω κάτι πολύ σημαντικό, φέτος αποφάσισα μαζί με την ομάδα μου να απαλλαγώ πλέον από οποιαδήποτε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη για εμένα. Με αλήθεια, ψυχραιμία και χωρίς οποιονδήποτε κιτρινισμό και νομίζω ότι θα περνάμε υπέροχα τα πρωινά μας. Έχω πάρα πολύ καλή διάθεση πλέον, πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι και ελπίζω κι εσείς» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.