Το ANT1+ φέρνει τους κορυφαίους μαχητικούς αγώνες live και on demand και τον Αύγουστο για τους
λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων, που δεν θέλουν να χάνουν ούτε στιγμή.

PFL Playoffs

Το Σάββατο 3 Αυγούστου στη 01:00, δείτε ζωντανά τον αγώνα PFL Heavyweight και Women’s Flyweight Playoffs, από το Municipal Auditorium του Νάσβιλ.

Οι λάτρεις των μαχητικών σπορ, θα παρακολουθήσουν τον πολυαναμενόμενο αγώνα ανάμεσα στον Denis Goltsov και τον Tim Johnson στο main event της ημέρας, αλλά και της αήττητης Dakota Dincheva με την Jena Bishop, στο δεύτερο μεγάλο event του προγράμματος.

Δύο εβδομάδες αργότερα, το Σάββατο 17 Αυγούστου στη 01:00, έρχεται το δεύτερο μέρος των PFL Playoffs με το Light Heavyweight και Lightweight Playoffs, στο Hard Rock Live της Φλόριντα. Οι μονομαχίες πολλές, αλλά το ενδιαφέρον εστιάζεται σε τέσσερις μεγάλους μαχητές.

Ο Impa Kasanganay, θα δώσει τη μάχη μέχρι τελικής πτώσης με τον Josh Silveira, όπως και ο Rob Wilkinson εναντίον του Dovletdzhan Yagshimuradov, ζωντανά και αποκλειστικά από το Fight
Network του ΑΝΤ1+. WWE SummerSlam.

Η ενότητα Combat Sports του ΑΝΤ1+, την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 02:00, φιλοξενεί το πολυσυζητημένο Premium Live Event, το WWE SummerSlam, από το Rocket Mortgage FieldHouse του Οχάιο. Ο μεγάλος μαχητής και νικητής του King of the Ring, Gunther θα προκαλέσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή βαρέων βαρών, Damian Priest, σε μια μάχη που αναμένεται συναρπαστική.

Ο Cody Rhodes υπερασπίζεται τον αδιαμφισβήτητο τίτλο του WWE ενάντια στον αρχηγό της φυλής “Bloodline”, Solo Sikoa, ενώ ο Damian Priest συγκρούεται με τον King of the Ring, Gunther, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών.

Μάλιστα, ο Aύγουστος θα ολοκληρωθεί με άλλο ένα Premium Live Event στο ΑΝΤ1+, το πολυαναμενόμενο WWE Bash in Berlin, το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 20:00, σε ζωντανή μετάδοση από την Uber Arena του Βερολίνου. BKFC 63 & 64

Οι αγώνες του Bare Knuckle Fighting Championship συνεχίζονται στο ΑΝΤ1+, με το event ΒΚFC 63, που έρχεται την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 04:00, ενώ ξεχωρίζει η γυναικεία μονομαχία ανάμεσα στη Hart και την Starling για την κατηγορία strawweight.

Η δράση συνεχίζεται, το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 22:00, με το BKFC 64, που διεξάγεται στο Skydome Arena του Κόβεντρι της Αγγλίας, ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Στο main event, ο Tierney θα παλέψει με τον Graham για τον τίτλο, στην κατηγορία welterweight.

  • 5 Live event στο Fight Network
  • To διεθνές δίκτυο Fight Network, που αναμεταδίδεται 24 ώρες το 24ωρο από το ANT1+, φέρνει στις οθόνες μας 5 σημαντικά live event τον Αύγουστο:
  • Στις 10 Αυγούστου, ΜΜΑ για απαιτητικό κοινό με το Ιnvicta FC 56. Στις 10 και 17 Αυγούστου, πυγμαχία με γυμνές γροθιές με τα BYB 29 και BYB 30.
  • Στις 24 Αυγούστου, άλλη μια γερή δόση αδρεναλίνης με το event MMA KSW 97.
  • Και στις 31 Αυγούστου το κορυφαίο event Kickboxing του καλοκαιριού, Glory 94.

Παράλληλα, τα τρία εβδομαδιαία προγράμματα του WWE, το RAW, το ΝΧΤ και το Smackdown, δίνουν
σταθερό ραντεβού, ζωντανά και αποκλειστικά, με τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, κάθε Δευτέρα, Τρίτη
και Παρασκευή, στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Οι μεγάλες αθλητικές ενότητες του Combat Sports και του Fight Network του ANT1+, είναι ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, που προσφέρει θέαμα γεμάτο δράση σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή.