Έρωτας, προδοσία, εκδίκηση… Ο Τιμωρός, μια πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά, σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες, έρχεται στον Alpha και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Πρωταγωνιστής ένας ήρωας (Δημήτρης Λάλος) ο οποίος βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον. Μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος), οι οποίοι στήνουν μία πλεκτάνη για να καταστρέψουν τον ήρωα.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος λέει για τον σκοτεινό ρόλο του στη σειρά: «Ο Τιμωρός είναι μια ιστορία αγάπης, φιλίας, προδοσίας κι εκδίκησης. Μια ιστορία για τον πλούτο και την εξουσία, την απληστία και την ανάγκη του ανθρώπου να κρατήσει αυτά που έχει».

«Ο Λεωνίδας είναι ένας επιχειρηματίας πολύ επιτυχημένος στις κατασκευές, στις εκδόσεις και ετοιμάζεται, με κάποιο τρόπο, να εισέλθει και στην πολιτική» υπογραμμίζει αναφερόμενος στο ρόλο του. Και προσθέτει: «Πολυεπίπεδος, απρόβλεπτος, με πρόσχημα την οικογένεια και την ευτυχία της, έχει αποκτήσει μια τεράστια περιουσία, αλλά πίσω απ΄όλα κρύβεται η τεράστια φιλοδοξία του και η αγάπη του για το παιχνίδι της εξουσίας. Νομίζω ότι στο πρόσωπο του Τιμωρού, ο Λεωνίδας θα βρει έναν ισάξιο αντίπαλο».

Σενάριο: Γιώργος Κόκουβας, πλοκές: Μαίρη Ζαφειροπούλου- Β.Χ.Σπηλιόπουλος, σκηνοθεσία: Μιχάλης Κωνσταντάτος
Παίζουν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου κ.α.