«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» είναι προ των πυλών, με τη Μαρία Κίτσου να είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά του ΑΝΤ1 που αποτελεί το πρίκουελ της «Μάγισσας» που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται στις οθόνες μας τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Και σιγά-σιγά, νέα στοιχεία βλέπουν το φως, συμπληρώνοντας το παζλ της νέας σειράς του καναλιού. Τώρα, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί ο απόγονος της Θεοφανώς, ο Ανδρέας Λάσκαρης – πήρε όπως βλέπουμε το όνομα του Αντρέι – ο οποίος επιστρέφει στη Μάνη κι έρχεται αντιμέτωπος με ένα παρελθόν που δεν γνώριζε.

Πώς θα ξετυλιχθεί ο μύθος

Το 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του… Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε.

Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα. Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στην αρχή της ιστορίας…

Τον ρόλο του Ανδρέα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής.

Στη σειρά θα δούμε ακόμα τους: Μελέτη Ηλία, Γιάννη Ποιμενίδη, Σπύρο Τσεκούρα, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Έλενα Σαλαμπάση, Ελένη Σακκά, Εριφύλη Κιτζόγλου και Αλέξανδρο Πιεχόβακ.