Ύστερα από 11 συνεχή χρόνια, η αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha «Mην αρχίζεις τη μουρμούρα» έριξε αυλαία. Το βράδυ της Κυριακής, 14 Ιουλίου, προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς με τους πρωταγωνιστές όλων των παράλληλων ιστοριών να συναντιούνται στον ίδιο χώρο.

Στο τελευταίο επεισόδιο έγινε επίσης η απόλυτη ανατροπή, με τη Βουλίτσα να είναι ζωντανή και τον Μηνά να βλέπει ένα κακό εφιάλτη. Όπως είχαμε ήδη δει στο τέλος του προηγούμενου κύκλου, η Βούλα έχασε τη ζωή της αφού πνίγηκε από ένα κόκκαλο ψαριού. Ο Μηνάς δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του αφού έχασε τη γυναίκα της ζωής του. Με τον καιρό η Βουλίτσα του εμφανιζόταν ως φάντασμα και τον κινητοποίησε το να φτιάξει ξανά τη ζωή του με τη Ζουζού. Και ενώ όλα είχαν μπει σε μια ρότα, τελικά ο Μηνάς ξύπνησε από τον κακό εφιάλτη και η Βούλα ήταν δίπλα του, ζωντανή.

Τα σχόλια στο Χ ήταν πολλά καθώς από το φινάλε της σειράς δεν θα μπορούσε να λείπει η Βούλα που αγαπήθηκε από το κοινό.

Στο τελευταίο επεισόδιο ο Μηνάς πήρε από το χέρι τη Βούλα και πήγαν να βρουν τους υπόλοιπους ήρωες της σειράς. Η κάμερα τους ακολούθησε και έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε με απόλυτη λεπτομέρεια όλα τα στούντιο που είχαν διαμορφωθεί για χάρη της σειράς. Στο τέλος όλοι οι ήρωες ενώθηκαν και αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό που τους αγάπησε όλα αυτά τα 11 χρόνια.