Αυλαία έριξε η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες» με την κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα, να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram για να αποχαιρετήσει την ηρωίδα της, Mαρίκα Πολύζου, που τη συνόδευσε σε τρεις σεζόν (60 επεισόδια).

Η Μαρίκα που παρ’ ολίγον να παντρευτεί έναν άντρα μεγάλης ηλικίας και να φύγει στο εξωτερικό, ακολούθησε την καρδιά της. Ο κ. Πολίτης την άφησε ελεύθερη να ζήσει πραγματικά ευτυχισμένη και η ευτυχία της άνηκε σε έναν μόνο άντρα, τον Σώτο!

Η ανάρτησή της στο Instagram

«Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί… Αυτός όμως γίνεται πιο εύκολος μιας και ξέρω ότι πολλούς από τους ανθρώπους που γνώρισα σε αυτή τη δουλειά θα τους έχω πλέον στην ζωή μου ως φίλους. Είναι πολύτιμο να έχεις την τύχη να είσαι μέρος μίας δουλειάς που εκτιμάς, αλλά ακόμη πιο πολύτιμο να γνωρίζεις τόσους πολλούς ωραίους ανθρώπους.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη, την Φρόσω Ράλλη και την Κατερίνα Αθανασίου, που πίστεψαν σε μένα με τρόπο που κανείς άλλος δεν είχε πιστέψει ως τώρα. Την Ειρήνη Σουγανίδου που χωρίς αυτήν τίποτα δεν θα μπορούσε να έχει γίνει πραγματικότητα.

Την Πένυ Φυλακτάκη και το Βαγγέλη Νάση για την ιστορία που δημιούργησαν και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν να την μοιραστούμε.

Την Σοφία Δημοπούλου που κατάλαβε, ίσως περισσότερο κι από μένα, τα κοινά που έχω με την Μαρίκα. Μενού, Μαργαρίτα, Άννα, Γιώργο, Δήμητρα, Πυγμαλίων, Νεκταρία, Ερμίνα, Αλέξανδρε, Τόνια, Αλεξάνδρα είμαι πραγματικά τυχερή που σας γνώρισα.

Πάνω απ’όλους και όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω ένα ολόκληρο συνεργείο που χωρίς αυτούς τίποτα μα ΤΙΠΟΤΑ απ´όλα αυτά δεν θα γινόταν πράξη. Στα επόμενα…».