Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της σειράς «Ψυχοκόρες», η Γιούλικα Σκαφιδά έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για να εκφράσει τα συναισθήματά της. Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:00 γράφεται η τελευταία πράξη των «Ψυχοκορών» με τη γνωστή ηθοποιό να θέλει να αποχαιρετήσει την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 στην οποία συμμετείχε.

«Μεγάλη χαρά έχω που ήμουν μέρος της ομάδας που διηγήθηκε την ιστορία αυτών των κοριτσιών. Πόσο πολύ γελούσα στις αρχές όταν έλεγα ότι θα παίξω στη σειρά ψυχοκόρες και με ρωτούσαν αν θα κάνω και εγώ μία ψυχοκόρη αλλά εγώ απαντούσα ότι έχω μεγαλώσει πια!

Τι σκεφτόταν άραγε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης όταν με πρωτοσυνάντησε στο δοκιμαστικό όπου εμφανίστηκα με ρούχα ότι να ναι και μαλλιά ανακατεμένα από τη μηχανή και χωρίς να έχω μάθει απέξω το κείμενο που μου έστειλαν γιατί νόμιζα ότι είχα πάει να πάρω το ρόλο και όχι ότι είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό!

Τι καλή και ευγενική ήταν μαζί μου η Φρόσω Ράλλη που μου έδωσε 10 λεπτά να μάθω τα λόγια και τι όμορφα που ήταν να τη βλέπω με την άκρη του ματιού μου να χαμογελάει την ώρα που έκανα το δοκιμαστικό.

Πόσο χάρηκε η Ειρήνη Σουγανίδου με το νέο της εγκυμοσύνης μου και ποσό με ελάφρυνε η στάση της!
Πολλοί όμορφοι άνθρωποι μαζεμένοι και πόσο πολύ γελάσαμε σε εκείνο το σπίτι στην Δροσοπούλου!
Αλέξανδρε, Οδυσσέα, Μαργαρίτα,Δημήτρη,Οδυσσέα. Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Μετά τον πρώτο μήνα γυρισμάτων ξεκίνησε η εγκυμοσύνη μου, ευτυχώς η κοιλιά άρχισε να φαίνεται προς τον 7ο μήνα! Γέννησα 20 μέρες μετά το τελευταίο μου γύρισμα! Αυτή τη δουλειά έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. #psyxokores #WhatATeam» σημείωσε η Γιούλικα Σκαφιδά στο Instagram.