Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες». Την Δευτέρα 8 Ιουλίου, την Τρίτη 9 Ιουλίου και την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:00 γράφεται η τελευταία πράξη.

Στα τρία τελευταία επεισόδια της δραματικής υπερπαραγωγής εποχής που μίλησε στις καρδιές των τηλεθεατών, τα τέσσερα κορίτσια, αλλά και όλοι οι ήρωες της σειράς θα συνεχίσουν να βαδίζουν σε επικίνδυνα μονοπάτια, να παλεύουν για τη ζωή τους και να ψάχνουν, με κάθε τίμημα, να βρουν τη λύτρωσή τους.

Ψυχοκόρες

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 8/7

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58

Η Ευανθία δίνει κατάθεση στην αστυνομία. Η Νέλλα επιμένει να το σκάσουν μαζί με τον Κοσμά. Η Μάγια αποφασίζει να αλλάξει ζωή και ο Παύλος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Σώτος επιστρέφει στο πατρικό του, αλλά δεν είναι μόνος.

Όσα θα δούμε την Τρίτη 9/7

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59

Η Μαρίκα προετοιμάζεται για μια νέα ζωή, η Δεσποινιώ έχει μια δεύτερη ευκαιρία, η Βασιλική σκοπεύει να εκδικηθεί όσους έφταιξαν και η Φρόσω είναι ήδη ένα βήμα μπροστά από την Ευανθία. Καμία, όμως, δεν γνωρίζει τι τους επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.

Ψυχοκόρες

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 11/7

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60

«Όλα στον κόσμο είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι». Μαρίκα, Βασιλική, Φρόσω, Δεσποινιώ. Η μοίρα τις χώρισε, όμως, το αίμα θα τις ενώνει για πάντα. Θα συμβεί το ίδιο και με την πορεία της ζωής τους;

Δείτε το trailer

Δείτε όλα τα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας των «Ψυχοκορών» στο ΑΝΤ1+.