Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποχαιρέτησαν τον «Σασμό» με δύο βίντεο στο Instagram. Οι δύο ηθοποιού θέλησαν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για το φινάλε της πετυχημένης σειράς του Alpha, με τους ίδιους να αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά τηλεοπτικά ζευγάρια της μικρής οθόνης. Ο Μαθιός και η Βασιλική έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Δημήτρης Λάλος όπως σημείωσε στο Instagram έχει στο μυαλό του πάντα τα πρώτα γυρίσματα της σειράς. «Αυτό που μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό είναι τα πρώτα γυρίσματα. Η αθωότητα που είχαμε μπαίνοντας σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι. Πώς γνωρίζαμε τους χαρακτήρες, την ιστορία και πώς σιγά σιγά ανακαλύπταμε τι είναι αυτό που κάνει αυτή τη σειρά ιδιαίτερη. Αυτό που θα μου λείψει είναι οι άνθρωποι, οι συνεργάτες, η καθημερινή επαφή με τους σκηνοθέτες, τα παιδιά της παραγωγής, τους συναδέλφους μου και σίγουρα ο Μαθιός. Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα, αλλά νομίζω το κυριότερο είναι ευγνωμοσύνη», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Λάλος.

«Γεμίσαμε συναισθήματα και εκτός λήψης και εντός. Εξερευνήσαμε μια τεράστια γκάμα της ανθρώπινης ψυχής, ψυχολογίας, συναισθημάτων. Αγαπηθήκαμε, αγχωθήκαμε, μελαγχολήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε πάρα πολύ, ευχαριστηθήκαμε με την αγάπη των τηλεθεατών που μας στήριξαν τρία χρόνια. Με δυσκολία θα αποχαιρετήσω τη Βασιλική. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα και μόνο που το λέω. Νιώθω ότι δεν την αποχαιρετώ στα αλήθεια, αποχαιρετώ μόνο την καθημερινότητά της, γιατί αυτή η υπάρξη πάντα θα υπάρχει και θα αποκτήσει ίσως μια ποιητική θέση κάπου», τόνισε με τη σειρά της η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.