Με την αποψινή τελευταία αποχώρηση στο Survivor κλείδωσαν οι παίκτες που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον τελικό της Αθήνας με την Δώρα Νικολή να αποχαιρετά το ριάλιτι.

Οι τρεις μονομάχοι, Δώρα, Γιώργος και Ντάνιελ έβαλαν όλες τους τις δυνάμεις στον στίβο μάχης ώστε να κερδίσουν την παραμονή τους στην ημιτελική φάση. Οι παίκτες έπρεπε να φτάσουν πρώτοι στις έξι νίκες.

Το πρώτο πολυπόθητο εισιτήριο της βραδιάς κέρδισε ο Γκιουλεκας και πέρασε στα ημιτελικά, οπότε όλα κρίθηκαν στην μονομαχία ανάμεσα στη Δώρα και στον Ντάνιελ που πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να νικήσουν.

Οι νίκες είχαν αντρικό άρωμα στο παιχνίδια επιβίωσης αφού έφτασε πρώτος στο 6 ο Ντάνιελ Νούρκα εξασφαλίζοντας την θέση του στο Survivor με την Δώρα Νικολή να χάνει και με δάκρυα στα μάτια να πρέπει να πει άντιο στην διεκδίκηση του τίτλου κερδίζοντας επάξια την 5η θέση στον φετινό κύκλο.

Ο Φάνης Μπολέτσης είναι ο παίκτης που προκρίθηκε απευθείας στον τελικό ενώ η Κατερίνα Δαλάκα θα πρέπει να αγωνιστεί με τα αγόρια στην ημιτελική φάση ώστε να φτάσει στο live τελικό της Αθήνας.