Νευρική στάση κρατούν οι παίκτες στο Survivor εφόσον έχει μείνει λίγο πριν το μεγάλο τελικό κι όλοι οι παίκτες θέλουν μια θέση εκεί, έτσι πλέον βγήκαν τα μαχαίρια στο ριάλιτι επιβίωσης όπως είδαμε και στο αποψινό επεισόδιο.

Η Δώρα Νικολή εξέφρασε τους λόγους που δεν επιθυμεί να δει τον Γιώργο Γκιουλέκα στον τελικό που θα λάβει χώρα στην Αθήνα.

Αναλυτικότερα η Δώρα τόνισε ότι «στον αγώνα ο Χριστόφορος πήγαινε και εκείνος πιο σιγά. Έχουμε μια μονομαχία οπότε είναι λογικό. Προσπάθησε ο Χριστόφορος αλλά ο Γιώργος ήταν πολύ πιο νωχελικός και γκρίνιαζε από την αρχή γιατί δεν ήθελε ο αγώνας να πάει στα 10 αλλά ήθελε να πάει στα 8».

«Γκρίνια συνεχώς για το τι γίνεται, γκρίνια για τους αγώνες, γκρίνια για το να πάει ο αγώνας στα 8 και όχι στα 10. Δηλαδή δεν το βλέπετε εσείς; Μέχρι και η ίδια η ομάδα του μπορεί να ενοχλείται από αυτό το πράγμα. Δηλαδή μου μπαίνει στο μυαλό να σκέφτομαι, όπως σας το έχω πει, ότι δεν κάνουν όλοι για αυτό το παιχνίδι. Αυτοί που θα ήθελα να δω στην τετράδα του τελικού θα ήθελα να είναι άνθρωποι οι οποίοι κατάλαβα για ποιο λόγο έχουν έρθει» σημείωσε η ίδια.

«Εντάξει όλοι θα νευριάσουμε, όλοι θα γκρινιάξουμε, όλοι θα κλάψουμε αλλά να καταλάβουμε και για ποιο λόγο ήρθαμε εδώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο, τον συμπαθώ, αλλά αυτή η γκρίνια του δεν είναι για αυτό το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να τον δω στην τετράδα του τελικού» πρόσθεσε ακόμα η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor και συνέχισε: «Με αυτά που συμβαίνουν και βλέπω στον Γιώργο, όσα έχει πει και πολύ νωρίς, δεν θα ήταν από τα παιδιά που θα ήθελα να δω στον τελικό πλέον. Πραγματικά η γκρίνια του είναι πάρα πολύ για τα πάντα που συμβαίνουν εδώ».