Ο έβδομος κύκλος του «My Style Rocks» ολοκληρώθηκε, με τη Νικολίνα Νικολούζου να καταφέρνει τελικά να κερδίσει τον τίτλο της «βασίλισσας του στυλ» και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη,η Casablanca και η Νικολίνα ήταν οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού, με την τελευταία να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις της.

Η νικήτρια του περσινού «My Style Rocks», Μορτασία, βρέθηκε στο πλατό του διαγωνισμού, για να απονείμει στη Νικολίνα το στέμμα. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τόσο μεγάλη νίκη», είπε η Νικολίνα στις πρώτες της δηλώσεις, με την Κατερίνα Καραβάτου να την αγκαλιάζει, εμφανώς συγκινημένη.

Στη συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια, η Νικολίνα είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τόσο μεγάλη νίκη. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα αυτά που πρεσβεύω. Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που δεν πίστευαν πάντα στον εαυτό τους, για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλουν αυτό να το δει κάποιος και να το πιστέψει». 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Λάκης Γαβαλάς, ως μέλη της κριτικής επιτροπής, ήταν εκείνοι που έκριναν από τα looks ποιες θα ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενες που τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ποια είναι η Νικολίνα Νικολούζου

Η 20χρονη Νικολίνα μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπάει τη μόδα. Η γιαγιά της, όπως είχε πει, ήταν μοδίστρα και θυμόταν μικρή να τρέχει στα υφάσματά της και να προσπαθεί να ράψει, ενώ διοργάνωνε επιδείξεις μόδας με τις κούκλες της. Αποκαλεί τον εαυτό της «κορίτσι των τάσεων», γι’ αυτό και δεν θα έλεγε ότι έχει κάποιο συγκεκριμένο στυλ, καθώς επηρεάζεται από τη μόδα της εποχής.

Η Νικολίνα συγκίνησε παίκτριες και τηλεθεατές, όταν σε ένα επεισόδιο του «My Style Rocks» αποκάλυψε ότι είναι τρανς: «Εγώ, η Νικολίνα, δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα», είπε, μεταξύ άλλων, κοιτώντας προς την κάμερα, για να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό. Επίσης, είχε αποκαλύψει ότι με τη βοήθεια ειδικών αλλά και της οικογένειάς της ξεκίνησε ορμονοθεραπεία, όταν ήταν 12 ετών.