Ένα «ένοχο» μυστικό με πολλούς παραλήπτες. Μία αποκάλυψη που βιώνεται σαν προδοσία. Μια συναισθηματική αντίδραση απέναντι σε ένα τραυματικό γεγονός, σε μια πληγή ανοιχτή. Η Μαρίνα δέχεται ένα ακόμη «χτύπημα», «πισώπλατο» όπως το θεωρεί η ίδια, και η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη.

Το νέο τραγούδι του «Σασμού», «Σε ποια ζωή να πιαστώ», σε στίχους Γιάννη Κότσιρα, μουσική Νίκου Τερζή με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά μεταδίδεται απόψε, Δευτέρα, στις 21:00. Θα είναι αφιερωμένο σε όσα βιώνει η Μαρίνα μετά την είδηση πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, αφού ουσιαστικά αυτή του η πράξη οδήγησε στην απώλεια του γιου της, Πέτρου. Η Μαρίνα συγκρούεται έντονα με όλους βιώνοντας ένταση και ψυχική πίεση.

Ο «Πατριάρχης του κρητικού τραγουδιού» Βασίλης Σκουλάς επιστρέφει για τρίτη φορά στο soundtrack, μετά τις επιτυχίες «Τα αντίθετα» της πρώτης σεζόν και το «Κερί αναμμένο» της δεύτερης. Με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη κι αγαπημένη χροιά του χαρίζει τη μοναδική του ερμηνεία σ’ ένα ακόμη τραγούδι για το «Σασμό».

«Σε ποια ζωή να πιαστώ, να λυτρωθώ, απάντηση να βρω/ έχει φτιαχτεί μια γωνιά για το φονιά λήθη για το νεκρό» λέει το ρεφρέν του τραγουδιού, ένα τραγούδι που ξεχειλίζει απόγνωση, πίκρα αλλά καθρεφτίζει την αλήθεια μιας αγαπημένης ηρωΐδας της σειράς σε μια δύσκολη ψυχολογικά στιγμή, όπως είναι αυτή που βιώνει. «Χαράζει, κι ουρανός ουρλιάζει/ ο ήλιος αίμα στάζει στην ένοχη σιωπή./Αγάπη σαν μαχαιριά στην πλάτη, οινόπνευμα κι αλάτι σε ανοιχτή πληγή» αναφέρει το πρώτο κουπλέ. Και στο δεύτερο κουπλέ ολοκληρώνεται το συναίσθημα του πόνου: «Βραδιάζει κι ο δαίμονας κοιτάζει/ Το μίσος να φωλιάζει στην άδεια σας ψυχή./ Σκοτάδι απλώνεται με χάδι σε μια καρδιά ρημάδι, για πάντα σιωπηλή».

Το «Σε ποια ζωή να πιαστώ» δίνει συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, τη Δευτέρα 20 Μαΐου, στις streaming υπηρεσίες και στο YouTube.

Με το «Σε ποια ζωή να πιαστώ» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» του Alpha. Προηγήθηκαν τα «Άτιμο πράγμα η τιμή» με τον Μίλτο Πασχαλίδη, «Εκεί που κλαίνε οι αετοί» με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, «Θυμωμένος Ήλιος» με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, «Τα μάτια γίναν σύννεφα» με τη Μαρία Τζομπανάκη και τη διασκευή του «Ένα παλικάρι 20 χρονών», που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.