Τη θέση του επιτυχημένου Κισμέτ πήρε η νέα σειρά Τα ασημένια φεγγάρια. Η σειρά είναι από την ίδια εταιρία παραγωγής με το Χίλιες και μία νύχτες και όπου και να παίχτηκε η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα σήμερα στον ΑΝΤ1 στις 17:00

Πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας της Σταχτοπούτας, με πάθος, έρωτας, ίντριγκα και δράμα. Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς είναι η Γκιουμούς και  ο Μεχμέτ.

Η ζωή της Gumush αλλάζει μια μέρα ξαφνικά, από ένα τηλεφώνημα που δέχεται από τον θείο της. Ο Mεχμέτ Sadoglu, γιος της πιο πλούσιας και γνωστής οικογένειας της Τουρκίας, την έχει επιλέξει να γίνει γυναίκα του! Η Γκιούμους, που ήταν ερωτευμένη με το Μεχμέτ από μικρό κοριτσάκι, βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και ξεκινάει για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Μεχμέτ, όμως, εδώ και ένα χρόνο έχει αποτραβηχτεί από τη ζωή, καθώς θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για το τρομερό ατύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η αγαπημένη του Νιχάν, την οποία η οικογένειά του δεν ήθελε για νύφη.

Ο Μεχμέτ δέχεται την απόφαση του παππού του να παντρευτεί με τη Gumush, ακόμα κι αν η καρδιά του δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Όταν όμως φτάνει η μέρα του γάμου, ο Μεχμέτ αλλάζει γνώμη και φεύγει μακριά. Ο πατέρας του αναστατώνεται και πεθαίνει από καρδιακή προσβολή κι έτσι ο Mehmet αναγκάζεται να επιστρέψει, για να αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του.

Οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές.