Οι σχέσεις του Σπύρου Μαρτίκα με τους συμπαίκτες του είναι σε τεντωμένο σχοινί και οι δυο πλευρές το τραβάνε προς το μέρος τους. Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (08/05) στις 21:00 στον ΣΚΑΪ, τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ξεκάθαρη τη δυσαρέσκειά τους στην κάμερα της παραγωγής.

«Το με πόση ευκολία μπορεί να σπείρει κάποιος τη διχόνοια. Ειδήμονας σε αυτό ο Νίκος Μπάρτζης. Η απαξίωση και η υποτίμηση των πάντων γύρω του, είναι η τακτική του. Και μετά η απόλυτη θυματοποίηση» θα πει ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor All Star.

«Με θέλει στην απομόνωση για να με πολεμάει όσο τίποτα» θα σχολιάσει ο Νίκος Μπάρτζης ενώ η Στέλλα Ανδρεάδου θα «πετάξει» επίσης τα βέλη της στον φαρμακοποιό λέγοντας: «Ο Σπύρος είναι τόσο χειριστικός άνθρωπος που όντως πηγαίνει και μαγειρεύει τις ψήφους».

Η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία

Ο αγώνας για τη δεύτερη ασυλία θα φέρει τις δυο ομάδες στα όριά τους καθώς όποια χάσει θα οδηγηθεί σε ένα Συμβούλιο όπου θα πρέπει να βγάλει άλλους δυο υποψήφιους. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα είναι η Κόκκινη.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι παίκτες τη Μπλε ομάδας θα μεταφερθούν στο συμβούλιο του νησιού και θα κληθούν να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους προκειμένου να τον βγάλουν στον τάκο και να βρεθεί στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι τρεις.

Ο λόγος για τη Ρία Κολοβού, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.