Με μια νέα ενδυματολογική επιλογή ήρθε η Βασιλική Λιγνού στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου στο νέο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας (10/4), μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Πριν παρουσιάσει το νέο της look, όμως, η γοητευτική διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας έγινε πυρ και μανία με την Νικόλ Δεσποτοπούλου και την βαθμολογία της στην εμφάνιση της Ευτυχίας Γάντα. «Μπορώ να πω κάτι; Εμένα το look της Ευτυχίας μού αρέσει. Δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω την κάθε μια να μου λέει τι βαθμό έχω βάλει» τόνισε, αρχικά, η Νικόλ Δεσποτοπούλου με την Βασιλική Λιγνού να παίρνει την κατάλληλη πάσα. «Δεν είμαι η κάθε μία! Με λένε Βασιλική, Νικόλ μου. Με λένε Βασιλική, εντάξει κορίτσι μου;».

«Ωραία, την Βασιλική. Εδώ εσύ με έχεις πει Βροχοπούλου» αποκρίθηκε η Νικόλ για να προσθέσει η Βασιλική πως «δεν πειράζει, μπερδεύτηκα! Δεσποτοπούλου, Βροχοπούλου και τα δύο σε …πούλου τελειώνουν. Γι’ αυτό».

«Δεν μπορώ κάθε φορά που βάζω έναν καλό βαθμό να το αιτιολογώ. Είναι η γνώμη μου. Και θα ήθελα να ρωτήσω εάν η Βασιλική έχει κάποια εμμονή μαζί μου γιατί τις τελευταίες ημέρες βλέπω ότι έχεις φαγωθεί για το τι κάνω εγώ! Κοίτα τι κάνεις εσύ και άσε με εμένα, είμαι ένα διαφορετικό πράγμα. Εγώ κοιτάζω την πάρτη μου και δεν κοιτάζω τι κάνεις εσύ» εξήγησε, εν συνεχεία, η Νικόλ Δεσποτοπούλου για να λάβει την εξής απάντηση από την Βασιλική Λιγνού.

«Κατ’ αρχάς θα ήθελα, σε παρακαλώ πάρα πολύ, οι λέξεις του τύπου «εμμονές» και «τρελές» να σταματήσουν γιατί δεν καταφέρνετε κάτι. Αυτή τη στιγμή δεν συνάδει το τέσσερα όταν σε αντίστοιχες προσπάθειες συμπαικτριών σου έχεις βάλει 2 και τώρα, επειδή πλησιάζει το Gala και έχεις τρομάξει, ανταλλάζεις βαθμολογίες» υπογράμμισε, με νόημα, η Βασιλική Λιγνού.

Ξεχείλισε το ποτήρι για τη Νικόλ και έμπηξε τα κλάματα με το bullying της Βασιλικής – «Μην θυματοποιείσαι»

Η διαμάχη τους είχε και δεύτερο γύρο όταν η Νικόλ έκανε τη δική της πασαρέλα και ήρθε η ώρα να κριθεί η ίδια από τη Βασιλική Λιγνού, τις συμπαίκτριές της, αλλά και τους κριτές.

Αφορμή στάθηκε η μονάδα, με την οποία και βαθμολόγησε η Βασιλική τη νέα ενδυματολογική επιλογή της Νικόλ. H Νικόλ εκεί ξέσπασε για τις επιθέσεις που δέχεται από τη συμπαίκτριά της πίσω από τις κάμερες.

Τον χορό και στο δεύτερο… ημίχρονο άνοιξε η Βασιλική που της ζήτησε να μην αναφέρει ποτέ ξανά το όνομά της πίσω από την πλάτη της, με την ίδια να εξηγεί ότι το μόνο που είπε είναι ότι κουράστηκε από τις προσβολές της.

«Εντάξει, συνέχεια μου κάνουν επιθέσεις. Δηλαδή αυτό είναι τραγικό. Έτσι το είπα και μου κάνουν επιθέσεις. Κουράστηκα πια με τις επιθέσεις. Όταν έχω συγχυστεί, δεν μπορώ να μιλήσω…Μου κάνει “τράβα ασχολήσου με τα follow”, με λέει ηθοποιό, μου λέει πολλά τέτοια, και δεν έχω κάτσει να τη βρίσω ποτέ» είπε κλαίγοντας με τη Βασιλική να πετάγεται και να τη συμβουλεύει να μην θυματοποιείται κάτι όμως που έφερε νέα τρικυμία.

«Χάνω πραγματικά τον εαυτό μου. Δεν σε έχω βρίσει, δεν σου έχω πει τίποτα. Είναι δικαίωμα σου να έχεις πρόβλημα μαζί μου, είναι δικαίωμα σου να μου βάζεις όποιο βαθμό θέλεις, αλλά μην ξανασχοληθείς μαζί μου. Σε εκλιπαρώ. Δεν θυματοποιούμαι, ρε φίλε, αλλά με λες ηθοποιό και γελάτε όλες από πίσω. Κάτσε! Πω πω, Χριστέ μου, ήμαρτον πια! Δεν αντέχω» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια του My Style Rocks για να ξεσπάσει σε κλάματα και αναφιλητά πλάι στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και να λάβει την απάντηση από τη Βασιλική ότι κάνει ψεύτικες καταγγελίες.

«Έχω και μια δυσλεξία, τέλος πάντων, μπορεί για αυτά που λέω να μην τοποθετούμαι σωστά. Λοιπόν, νιώθω ότι δεν τοποθετούμαι σωστά και παρερμηνεύονται πάρα πολλά πράγματα. Δεν λέω ποτέ κάτι με κακή πρόθεση, ποτέ» συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η Νικόλ Δεσποτοπούλου με δάκρυα στα μάτια προς την κριτική επιτροπή του My Style Rocks.