Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισε την Τετάρτη (8/2) η κόκκινη ομάδα στο Survivor All Star κι ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Πέμπτης (9/2) πήγε να ανάψει φιτιλιές πήγε να ανάψει στη Μαριαλένα για την αφοσίωση του Σάκη. Ο παρουσιαστής του Survivor λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου είπε μπροστά σε όλους ότι κάποια ξανθιά Κρίστι έστειλε μήνυμα στον Σάκη στο έπαθλο επικοινωνίας. Η παίκτρια, όμως, δεν ψάρωσε.

Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε, όμως, να μην ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο για το μήνυμα που έλαβε από την Καρολίνα Καλύβα.

«Μάριε είχες μηνυματάκι. Κουφέτα να μην αναφέρω. Να τα αξιολογήσουμε ένα ένα. Έστειλε η Καρολίνα και ποιος άλλος;» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor. «Είχα κι εγώ τρία μηνυματάκια. Ξέρω που το πας όμως εσύ, στο τρίτο μήνυμα από την Κάρολ. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα που έστειλε. Ξέρει αυτή, θα τα πούμε όταν βγω από το παιχνίδι. Την ευχαριστώ πολύ, όπως και τα φιλαράκια μου, τα αδέρφια μου όπως τους αποκαλώ» απάντησε ο Μάριος Πρίαμος.

«Είναι καλός ντριπλαδόρος ο Μάριος. Αποφεύγει τις ερωτήσεις βέλη» κατέληξε ο παρουσιαστής του Survivor.

Ο ρομαντικός Κόρομι έδωσε ρητή εντολή για την κοπέλα του και απειλεί με «φάπες» όποιον δεν συμμορφωθεί

Πρώτα έκλεισε όλες τις υποθέσεις του και ύστερα μπήκε στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Κόρομι.

Και πρώτο μέλημά του ήταν να μεριμνήσει για την αγαπημένη του…

Όπως είπε ανέθεσε στους φίλους του να προσέχουν την αγαπημένη του Τίνα τώρα που γύρισε στην Ελλάδα από τον Καναδά.

Φυσικά όλοι ήταν πρόθυμοι να υποσχεθούν ότι θα προσέχουν την Τίνα του σαν κόρη οφθαλμού… και ας τολμούσαν να πουν το αντίθετο, αφού ο παίκτης του Survivor τους απείλησε με… «φάπες».

Το επεισόδιο της Πέμπτης (9/2) ολοκληρώθηκε με μια ακόμη αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που βλέπει την πόρτα της εξόδου δύο μόλις εβδομάδες μετά την είσοδό του είναι ο Σώζων Παλαίστος Χάρος, ο οποίος πρόλαβε ήδη να γίνει (και φέτος) ανεπιθύμητος. «Θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα πιω και θα είμαι μεθαύριο στο σπίτι μου» ανέφερε μεταξύ άλλων πριν πριν αποχωρήσει.