Τον Σάκη Τανιμανίδη συνάντησε η Έλενα Πολυκάρπου για λογαριασμό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το Dragons’ Den που άλλαξε μέρα και ώρα και πλέον θα προβάλλεται τις Παρασκευές στις 21.30 στον Ant1.

Αρχικά, ο παρουσιαστής τόνισε πως οι κόρες του, του… έχουν πάρει το μυαλό, το κορμί, τη ψυχή και είναι τρισευτυχισμένος «γιατί και μόνο που έχω τη δυνατότητα να περνάω χρόνο μαζί τους νιώθω πολύ χαρούμενος».

Σε ερώτηση αν έχει κοινό χρόνο με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα ο παρουσιαστής απάντησε χιουμοριστικά: «τι; Πάρε το μηδέν!».

Το κεφάλαιο Dragons’ Den

Σε ότι αφορά το Dragons’ Den, το επιχειρηματικό show του Ant1 του οποίου ο Σάκης Τανιμανίδης είναι παραγωγός σχολίασε πως: «Είναι υποτιμητική η ερώτηση για το αν οι Έλληνες μπορούν να καταλάβουν το Dragons’ Den. Τι είναι οι Έλληνες; Δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι επιχειρηματικότητα;».

Σε ότι αφορά την αλλαγή ώρας και μέρας προβολής του show, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε: «Στην τηλεόραση είναι ανταγωνισμός και πρέπει να βάλεις το πρόγραμμά σου στο κατάλληλο σλοτ. Όχι, δεν συμφωνώ με το συγκεκριμένο σλοτ, θα το έβαζα άλλη ώρα. Δεν έχει σημασία γιατί εγώ είμαι παραγωγός και παρουσιαστής, δεν παίρνω την απόφαση του πότε θα μπει».