Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open έδωσε ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ ο οποίος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι». Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του κόσμου στον «σκοτεινό» ρόλο που υποδύεται αλλά και το επίθετό του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στη σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι” γιατί συνεργάζομαι με ξεχωριστούς ανθρώπους. Όταν με βλέπουν στο δρόμο και με αναγνωρίζουν, με βρίζουν, λόγω του ρόλου μου, αλλά καλοπροαίρετα» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ.

«Η μαμά μου βλέπει φανατικά τη σειρά, στην αρχή δεν της άρεσε το μαλλί που έχω για το ρόλο μου. Μεγάλωσα στη Λάρισα μέχρι τα 18 μου και μετά έφυγα για Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας μου είναι από την Πολωνία» εξήγησε ο νεαρός ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ο παππούς της μητέρας μου είναι Έλληνας πολιτικός πρόσφυγας που πήγε στην Πολωνία και γνώρισε τη γιαγιά μου. Δεν με ρωτάνε στο δρόμο για το επίθετό μου, ωστόσο, όταν πάρω τηλέφωνο σε δημόσια υπηρεσία, θα το συλλαβίσω».

«Έχω πάρα πολλές ανασφάλειες» παραδέχθηκε ο ηθοποιός.