Στο επεισόδιο της Τρίτης (15/11) στο GNTM 5 και αφού είδαμε τα κορίτσια να με τα κορίτσια να συγκινούνται διαβάζοντας το γράμμα αποχαιρετισμού της Ζωής Ιωαννίδου, η Μαίρη Βυτινάρος μπήκε στο σπίτι των υποψήφιων top model μαζί με τον διατροφολόγο Δημήτρη Πέππα προκειμένου να δουν την πορεία των κοριτσιών στο διατροφικό τους πρόγραμμα.

Η Μικαέλα Νόβακ Μαρλή και αυτή την εβδομάδα, σημείωσε απώλεια βάρους, αφού η γυμναστική βρίσκεται στις προτεραιότητές της, όσο παραμένει στο σπίτι του GNTM, κάτι που σχολίασε και η Βίκυ Καγιά στο πλατό βλέποντας την ανανεωμένη της εμφάνιση.

«Εδώ έχασα βάρος, γυμνάζομαι και πρωί και βράδυ», σχολίασε η Μικαέλα Νόβακ Μαρλή, ενώ αργότερα είπε στην κάμερα: «Το σώμα μου εγώ το θεωρώ ναό που δεν το βεβηλώνω. Δεν είναι σκουπιδοτενεκές να ρίχνουμε οτιδήποτε μέσα», σχολίασε για το υγιεινό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί στο GNTM.

Το ξέσπασμα της Coty για τη συμπεριφορά συμπαίκτριά της – «Θα της έλεγα άντε και γ…»

Τα απόνερα με τις πρώτες βαριές κουβέντες που ανταλλάχθηκαν στο πλατό, στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/11) όπου η Βικτώρια είπε για τη Ραφαέλα που είχε την καλύτερη φωτογραφία ότι «είναι ξεκάθαρα πρόστυχη η πόζα» συζητήθηκαν ενδελεχώς μέσα στο σπίτι με τις περισσότερες κοπέλες να μη συμφωνούν με όσα ανέφερε η Βικτώρια. Ενδεικτική ήταν η αντίδραση της Coty, η οποία ξέσπασε κι ανέφερε: «Η κρίση της Βικτώριας ήταν πολύ έντονη. Μπορούσε πολύ απλά να το αφήσει και να κάνει τουμπεκί. Να λήξει εκεί το θέμα και να το συζητήσουμε αργότερα. Τώρα έξυσε την πληγή και προφανώς θα υπάρχει αντίδραση. Εμένα αυτό με ενοχλεί, όταν προκαλείς αντίδραση ο άλλος θα αντιδράσει, όπως κι εσύ θα αντιδρούσες.

Γιατί το κάνεις αυτό; Επειδή δεν πήρε καλά σχόλια αυτή, πρέπει να κρίνει την άλλη; Δεν γίνεται να έχουμε όλες καλά σχόλια σε όλα τα πλατό. Αν σχολίαζε κάποια τη φωτογραφία μου και με έλεγε πρόστυχη ή μου την έλεγε για τη φωτογραφία μου, επειδή αυτή δεν είχε καλά σχόλια, θα της έλεγα άντε και γ…ου».

Βίκυ Καγιά: «Θέλω να κερδίσεις το GNTM, το θέλω!»

Τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν εν πλω για την καμπάνια γνωστού τζιν, σε τρία διαφορετικά σημεία ενός ονειρεμένου ιστιοπλοϊκού. Οι λήψεις τους έφεραν την υπογραφή του καταξιωμένουν φωτογράφου μόδας, Νίκου Βαρδακαστάνη και οι κριτές ζήτησαν να ποζάρουν ως… υπερπλούσιες Ιταλίδες στο Αμάλφι!

Σε μία δημόσια δήλωση θαυμασμού προχώρησε η Βίκυ Καγιά στο πλατό του GNTM. Η παρουσιάστρια βλέποντας τη φωτογραφία της Μικαέλας, η οποία έχει μπει στον διαγωνισμό μαζί με την κόρη της, Μάρα, της είπε φωναχτά: «Θέλω να κερδίσεις το GNTM! Το θέλω! Θέλω να λυσσάξεις και να το κερδίσεις. Αλήθεια. Είσαι από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Κέρδισέ το, πάρτο απόφαση γιατί δεν μπορώ να στο κάνω εγώ!».

Ακούγοντας σαστισμένη τα σχόλια της fashion expert, η Μικαέλα συγκινήθηκε και δάκρυσε.

H φωτογραφία της Μικαέλα που λάτρεψαν όλοι οι κριτές:

Τάσος Σοφρωνίου: «Αν ήμουν πελάτης θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω»

Μια από τις πιο απογοητευτικές λήψεις στην τελευταία δοκιμασία του GNTM 5 είχε η Ειρήνη από την Κύπρο.

«Ειρήνη μου δε χρειάζεται να μιλήσω… μιλάνε οι εικόνες», σχολίασε αρχικά ο Τάσος Σοφρωνίου λέγοντας της ότι στη φωτογραφία της ξέφυγε κι έκανε overacting κι overposing. «Αν ήμουν ο πελάτης θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω!», συμπλήρωσε ο κριτής.

«Ίσως όντως βγάζει περισσότερο καμπάνια για μαγιό, όμως τι να κάνουμε, έτσι βγήκε η φωτογραφία δεν μπορώ να την αλλάξω», σχολίασε κι η ίδια η παίκτρια. Η Βίκυ Καγιά χαρακτήρισε ακόμα και τις πόζες της με το μαγιό… ξεπερασμένες.

Η Μαρίνα Βερνίκου που ήταν guest κριτής σχολίασε ότι η εικόνα της Ειρήνης είναι πολύ ωραία, αλλά είναι εκτός concept αφού δε βλέπει καθόλου το ποτό της καμπάνιας.

Η Βίκυ Καγιά «βγάζει καπνούς» στη φωτογραφία της Ραφαέλας

«Καπνούς» έβγαλε η Βίκυ Καγιά με τη φωτογραφία της Ραφαέλας. Το μοντέλο, που στην προηγούμενη δοκιμασία κέρδισε πετυχαίνοντας την καλύτερη φωτογραφία, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να «μπει» στο concept και είχε κακή επίδοση.

«Έχεις βγει πολύ άγρια. Δε μ ’αρέσει καθόλου το χεράκι. Πήρες τη δουλειά την προηγούμενη φορά και τώρα το είχες σιγουράκι και είπες ‘’εντάξει’’» είπε έξαλλη η Βίκυ Καγιά στην παίκτρια.

Nα σημειώσουμε ότι η Ραφαέλα ως νικήτρια στο προηγούμενο πλατό είχε το πλεονέκτημα να βοηθηθεί από τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Mary Vitinaros, στα μισά της φωτογράφισής της, έτσι ώστε να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα. Αλλά μάταια, όπως φάνηκε!

Η φωτογραφία άρεσε ωστόσο, στην καλεσμένη φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου, η οποία είπε στη Ραφαέλα ότι έχει βγει κούκλα. Ο κάθε κριτής όμως, λόγω της ιδιότητάς του, έχει άλλη οπτική και άποψη για τις φωτογραφίες που φέρνουν τα μοντέλα στα σετ.

Στο τέλος του επεισοδίου είχαμε ανατροπής καθώς το μεγάλο φαβορί αποχώρησε με κλάματα από το πλατό – «Έχω φτάσει στα όριά μου». Το golden pass ζήτησε να φύγει οικειοθελώς, αλλά η Βίκυ Καγιά της ανακοίνωσε πως ούτως ή άλλως είχε την χειρότερη λήψη.