Μεγάλος νικητής του Survivor 2022 αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας . Ο παίκτης κοντραρίστηκε με τον Άρη Σοϊλέδη και κατάφερε να αποσπάσει περισσότερες θετικές ψήφους. Στο άκουσμα του ονόματος του, ο Στάθης Σχίζας ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ενώ η αγαπημένη του έπεσε στην αγκαλιά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια σφιχτή αγκαλιά του έκανε και ο Άρης Σοϊλέδης.

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός, μέχρι τελευταία στιγμή, η ψηφοφορία ήταν ντέρμπι και δεν ήξεραν ποιος θα ήταν ο νικητής.

Ο Στάθης Σχίζας έκανε και μια αποκάλυψη αφού όπως είπε, μεγάλο ποσό του χρηματικού επάθλου που κέρδισε θα πάει στα παιδιά με καρκίνο.

Η βραδιά του μεγάλου τελικού τα είχε όλα. Εντυπωσιακές παρουσίες, γέλιο αλλά και συγκίνηση.

Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης, λίγα λεπτά μετά τις 21:00 τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού να ψηφίσει ποιον θέλει για μεγάλο νικητή του Survivor.

Και ενώ ήταν πολύ νωρίς για την όποια πρόβλεψη, οι χρήστες του twitter είχαν βρει τη δική τους νικήτρια. Και αυτή δεν ήταν άλλη η αγαπημένη του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό σύνολο της.

Τελικός Survivor: Η εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα

Την πιο δύσκολη στιγμή του στο Survivor εξομολογήθηκε ο Στάθης Σχίζας και αυτή δεν ήταν άλλη ότνα είχαν να φάνε για 20 μέρες αφού δεν είχε καταφέρει η ομάδα του να πάρει νίκη με αποτέλεσμα να μένουν νηστικοί.

Αυτή δεν ήταν άλλη, από την περίοδο που η ομάδα του έχανε απανωτά όλα τα έπαθλα με αποτέλεσμα να έχει να φάει 20 μέρες.

«Απίστευτες αναμνήσεις, θυμάμαι ένα ένα τα run, θυμάμαι την κάθε μέρα ακριβώς τι κάναμε. Γύρισα πίσω και είναι συγκλονιστικό αυτό το πράγμα που έχουμε περάσει όλοι οι παίκτες στο Survivor. To σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου, ότι το ξεπέσασα και αυτό, ήταν όταν κάναμε συνεχόμενες ήττες για μια περίοδο. Είχαμε πάρα πολλές ήττες και δεν είχαμε… όχι να φάμε, δεν είχαμε ούτε κόκκο ρυζιού για να φάμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Survivor.

«Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Στάθης Σχίζας.

Τελικός Survivor: Το ευχαριστώ του Άρη Σοϊλέδη

Πριν πει τη δική του άσχημη στιγμή στο Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησεν πει ένα ευχαριστώ δημόσια. Σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού, ποια ήταν η στιγμή που ένιωσε πως ξεπερνά τα όριά του, ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε πως: «Γιώργο, θέλω να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά, θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες, ρεπόρτερ, κάμεραμαν, ηχολήπτες. Όλους τους ανθρώπους της παραγωγής. Όλοι όσοι είναι εδώ. Αυτοί οι άνθρωποι πέρα από το ότι έκαναν τη δουλειά τους έπρεπε να είναι δίπλα μας σαν στηρίγματα, να μας μιλάν καθημερινά, να μας καθησυχάζουν, να μας λένε ότι όλα θα πάνε καλά, να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου».

Σε ότι αφορά στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού, ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως η στιγμή που θυμάται έντονα είναι αυτή του τραυματισμού του και πως φοβήθηκε μήπως ο τραυματισμός αυτός του στερούσε την συνέχεια του στο παιχνίδι.

Τελικός Survivor: Η επική φάρσα που έστησε ο Γιώργος Λιανός και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Ο Γιώργος Λιανός, κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου έστησε επική φάρσα στους παίκτες του Survivor, κάτι το οποίο όμως δεν έδειξαν ποτέ οι τηλεοπτικές κάμερες αλλά προβλήθηκε στον μεγάλο τελικό.

Τι συνέβη όμως;

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως έχει να τους κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση και σύμφωνα με αυτή, αν και βρισκόντουσαν τότε στην τελική ευθεία, η παραγωγή του Survivor, έπειτα από ψηφοοφορία, αποφάσισε να μπουν ξανά στο παιχνίδι, τρεις παλιοί παίκτες. Οι τρεις αυτοί ήταν ο Βαλάντης, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ελισάβετ Σπανού.

Οι παίκτες «πάγωσαν» στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης και ο Γιώργος Λιανός έβαλε τα γέλια. Τότε, οι παίκτες του Survivor κατάλαβαν πως ο παρουσιαστής τους είχε στήσει φάρσα και όλοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους γελώντας.

Τελικός Survivor: Στάθης και Άρης ζήτησαν δημόσια συγγνώμη από τον Τάκη – Οι γκριμάτσες του μισθοφόρου

Δυο δημόσιες συγγνώμες άκουσε ο Τάκης Καραγκούνιας κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor. Ενώ ο τελικός βρισκόταν σε εξέλιξη ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο αρχικά στον Στάθη Σχίζα. «Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω υπάρχει κάτι το οποίο θα άλλαζες;» ρώτησε ο παρουσιαστής τον παίκτη.

Έχει μετανιώσει για κάτι ο παίκτης; «Για μια στιγμή που σε ένα αγώνισμα βγήκα εκτός εαυτού. Μετάνιωσα. Είχε να κάνει με τον Τάκη Καραγκούνια. Πάνω στην ένταση του παιχνιδιού του είχα πετάξει ένα μπαλάκι. Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη και δημόσια. Γιατί, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει. Εκείνη την στιγμή έχουμε 300 σφυγμούς συν ότι αν χάσουμε τον πόντο χάνουμε και το φαγητό και είμαστε πεινασμένοι. Όπως και να έχει δεν πρέπει με τίποτα… Πρέπει να κρατάμε το θυμό μας και την ένταση μας και αυτό να βγαίνει όμορφα στον αγωνιστικό χώρο και σε καμία περίπτωση με το περιστατικό που είχα κάνει. Του ζητάω συγγνώμη» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έσκασε ένα μεγάλο χαμόγελο και φάνηκε να δέχεται την συγγνώμη του Στάθη Σχίζα ενώ εντελώς αντίθετη ήταν η αντίδραση του στην συγγνώμη του Άρη Σοϊλέδη.

«Από θέμα χαρακτήρα δεν θα άλλαζα κάτι. Θα άλλαζα όμως κάποιες αντιδράσεις μου σε κάποια περιστατικά που συνέβησαν. Θυμάμαι μια αντίδραση που είχα σε νίκη που φώναζα πως δεν θα χάσω ποτέ. Αυτή τη μέρα θέλω να την ξεχάσω σίγουρα. Γιατί μου βγήκε ένταση. Δεν ήταν ωραίο. Και επίσης έχω μετανιώσει για το περιστατικό με τον Τάκη και εγώ που στο συμβούλιο τσακωθήκαμε. Ήθελα και εγώ από τη μεριά μου να του πω συγγνώμη. Χθες ήθελα να του δώσω το χέρι αλλά δεν ήθελε να μου το δώσει. Δεν πειράζει. Δεν μου άρεσε σε καμία περίπτωση που είδα τον εαυτό μου να βγαίνει εκτός ορίων. Τρόμαξα και εγώ. Θέλω να το ξεχάσω» είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Τελικός Survivor: Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το έριξαν στο τσιφτετέλι

Τις χορευτικές του ικανότητες απέδειξαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου οι οποίες βρέθηκαν στην σκηνή και χόρεψαν τσιφτετέλι υπό τους ήχους των τραγουδιών του Σάκη Αρσενίου.

Στάθης Σχίζας: «Έλιωσε» για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – «Είναι το τρόπαιο της ζωής μου»

Για τη γυναίκα της ζωής του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε ο φιναλίστ του τελικού του Survivor, Στάθης Σχίζας. Έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, ο Στάθης Σχίζας μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του.

«Σε ότι έχει να κάνει με την Αλεξάνδρα δεν είμαι καθόλου κλειστός. Είναι η γυναίκα της ζωής μου ανεξάρτητα γάμου και ανεξάρτητα καιρού. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη μέρα που την είδα και το μαγικό είναι ότι, ενώ συνήθως λένε ότι ο έρωτας περνάει, εγώ μέρα με την μέρα την ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ.

Είναι γυναίκα μου, η γυναίκα της ζωής μου, την βλέπω και μου δίνει δύναμη. Τώρα που την έβλεπα να είναι πίσω μου αισθανόμουν σίγουρος και δυνατός, στο παιχνίδι με βοήθησε πάρα πολύ η σκέψη της. Αισθάνομαι ευλογημένος που την έχω γνωρίσει και την έχω δίπλα μου. Εγώ το τρόπαιο μου το έχω πάρει και αυτό είναι το τρόπαιο της ζωής μου» ομολόγησε ο Στάθης Σχίζας για την καλλονή σύντροφο του.

Άρης Σοϊλέδης: Full in love με τη Μαρία Αντωνά – «Είμαι περήφανος που την έχω δίπλα μου»

Μετά τον Στάθη Σχίζα, με τρυφερά λόγια μίλησε και ο Άρης Σοϊλέδης για την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά.

«Στον στίβο μάχης νομίζω πως είμαι καλύτερος, στα λόγια δεν είμαι πολύ καλός. Αυτή η γυναίκα είναι δίπλα μου τέσσερα χρόνια, έχουμε περάσει μαζί πάρα πολύ δύσκολες στιγμές αλλά και πάρα πολύ όμορφες.Μου έδειξε ότι στα δύσκολα δεν με παράτησε ποτέ, επειδή ξέρεις Γιώργο την ιστορία με τον μπαμπά και τον αδελφό μου και ήταν δίπλα μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου» είπε αρχικά ο φιναλίστ του Survivor.

«Κοιτώντας αυτή τη γυναίκα στα μάτια βλέπω την μητέρα των παιδιών μου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια υπέροχη μητέρα. Προχωράμε στον δρόμο, βλέπουμε παιδάκια και τα παίρνουμε αγκαλιά χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι ο μπαμπάς τους. Την αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου όπως επίσης την αγαπάει όλη μου η οικογένεια και αυτό για μένα μετράει πάρα πολύ. Είμαι πολύ περήφανος που την έχω δίπλα μου και θα κάνω τα πάντα για να έχουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια» είπε ο Άρης Σοϊλέδης κρατώντας στην αγκαλιά του τη Μαρία Αντωνά.