Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε τη Μάρω Κοντού χθες Πέμπτη (28/4) στο OPEN και τα είπαν όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ». Η αγαπημένη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στην Αννίτα και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τον ελληνικό κινηματογράφο και τις μαγικές στιγμές που έχει ζήσει, αλλά και για τους έρωτες της ζωής της.

Περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια στο Κουκάκι και αποκάλυψε πως έχασε τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των δύο ετών.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε και στους μεγάλους έρωτες της ζωής της και αποκάλυψε πως διέλυσε τον αρραβώνα που είχε με γνωστό εφοπλιστή για τα μάτια του πρώτου της συζύγου, του κινηματογραφιστή Αριστείδη Καρύδη-Φούκς.

Η Μάρω Κοντού εξομολογήθηκε στην Αννίτα και πολύ προσωπικές ιστορίες, όπως όταν ταξίδεψε στην Ελβετία, στην προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί.

«Σε έναν από τους δύο γάμους μου, είπα να κοιτάξω το θέμα μου, τα ορμονικά. Ήμουν στα 36 κι ερωτευμένη πάρα πολύ. Όταν του είπα από την αρχή ότι δεν κάνω παιδιά, μου είπε να πάμε στην Ελβετία και να δούμε το γιατρό της Σοφία Λόρεν» είπε η Μάρω Κοντού και πρόσθεσε:

«Μου είπε ο Γερμανοελβετός γιατρός δεν θα κάνετε ποτέ παιδί κι όποιος σας πει να το δοκιμάσετε, θα του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε πάντα νεότερη από τις συνομήλικές σας δέκα χρόνια και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο. Το “φόρεσα” τόσο καλά ότι δε θα κάνω παιδί που το πέταξα τελείως, το ξέχασα. Δεν ήταν εμμονή μου»».

Συμπλήρωσε ωστόσο πως δεν είχε και καμία εμμονή γενικά στο να αποκτήσει ένα παιδί και πως αν το ήθελε πολύ θα είχε υιοθετήσει και θα βίωνε τη μητρότητα.

https://www.youtube.com/watch?v=6K6gxdTTcYo&feature=emb_title&ab_channel=Zappitshow

Η Μάρω Κοντού, που τελευταία την απολαμβάνουμε στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» είπε ακόμα στην Αννίτα, πώς καταφέρνει και διατηρεί τη σιλουέτα και την ενέργεια της.

Η Αννίτα Πάνια τη ρώτησε πώς αισθάνεται τώρα σχετικά με τον εαυτό της, με τη Μάρω Κοντού να απαντά πως το μόνο που την ενοχλεί επάνω της, είναι το σώμα της που έχει αλλάξει τόσο πολύ.

Τόνισε πως γυμνάζεται καθημερινά ωστόσο και περπατάει για να διατηρεί τα κιλά της.

Ακόμα, αποκάλυψε τις «μικρές αλητείες» που έχει κάνει στη ζωή της και περιέγραψε τη βραδινή παρακολούθηση σε σύντροφό της, όταν κατάλαβε ότι εκείνος έχει μυστικά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ήταν πολύ ερωτευμένη με κάποιον, είχαν κανονίσει να βγουν και της είπε πως είναι κουρασμένος τελικά και θα ξαπλώσει γιατί έχει να σηκωθεί νωρίς τα επόμενο πρωί.

Κι εκείνη τον παρακολούθησε για να δει αν της λέει αλήθεια.

Αναφέρθηκε, όμως, και στην κακή σχέση που είχε ανέκαθεν με το χρήμα και διηγήθηκε ότι η μητέρα της, της έπαιρνε τα χρήματα που έβγαζε για να τα μαζεύει: «Πρώτη και δεκαπέντε που ήξερε ότι θα πληρωνόμαστε, περνούσε τυχαία από το θέατρο και με ρώταγε αν πληρωθήκαμε και μου μάζευε τα λεφτά γιατί εγώ μία που μπαίνουν, μία που φεύγουν αμέσως. Δεν το έχω με το οικονομικό, τα πετάω τα λεφτά. Βγήκαν λεφτά από εκείνη την εποχή, αλλά δεν τα κράτησα. Δεν έχω κανένα ταλέντο στην αποταμίευση, είμαι σπάταλη», παραδέχθηκε η Μάρω Κοντού.