Στην παρέα του «The 2Night Show» της Δευτέρας (28/3), καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βέθηκε η Παρθένα Χοροζίδου. Χειμαρρώδης, αυθόρμητη και με αστείρευτο χιούμορ, μίλησε για τον κατάλληλο σύντροφο που αναζητάει στη ζωή της.

«Δεν συμβαίνει τίποτα στην προσωπική μου ζωή, ξηρασία. Κάποιος ας με ζητήσει. Έχω γίνει πρόβλημα στην ελληνική τηλεόραση. Την κοπέλα δεν την παίρνει κανείς. Παιδιά κάποιος σας παρακαλώ, μπορεί να με πάει ένα ραντεβού αύριο ή μεθαύριο;» δήλωσε.

Στη ζωή της ψάχνει έναν σύντροφο που να είναι προπαντός καλός άνθρωπος.

«Έτσι λέει η μαμά μου, μάλλον τυφλώθηκαν, τυφλοί γαμπροί» τόνισε προσπαθώντας να πείσει τον παρουσιαστή ότι δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή της, καθώς ο Γρηγόρης έδειχνε άπιστος στο πως μια γυναικάρα, τζούσι, νοικοκυρά όπως εκείνη δεν βρίσκει άντρα. «Σαν εσένα τον θέλω Γρηγόρη, ένα νόστιμο παιδί, έχεις κανέναν ξάδελφο;» απάντησε η Παρθένα Χοροζίδου στην ερώτηση «πώς θέλει να είναι ο σύντροφός της».

Τότε ο οικοδεσπότης της βάλθηκε να την προξενέψει αλλά στο τέλος προτίμησε να την κρατήσει για τον εαυτό του! «Θέλω να χωρίσουμε για την Παρθένα» είπε ο Γρηγόρης στη Νάνσυ Αντωνίου που τον άκουγε στο κοντρόλ και εκείνη πρόθυμα τον… παραχώρησε.

Θυμήθηκε την συμβουλή της Ελένης Καστάνη στο «Κόκκινο Δωμάτιο» και το φιλί που έδωσε στον Γιούρκα Σεϊταρίδη στις «Τρίχες».

«Η Ελένη Καστάνη στο “Κόκκινο Δωμάτιο” – ήταν μόνη της και εμείς τα κορίτσια μαζεμένα – μου λέει “έλα λίγο να σου πω” και μου είπε “να έχεις υπομονή και επιμονή γιατί κορίτσια σαν εμάς κάνουν καριέρα μεγαλύτερες”» τόνισε και πρόσθεσε ότι είναι 20 χρόνια στον χώρο, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της λέει «και ακόμη σου λέω πως δεν είναι η ώρα. Θα σου φανεί παράξενο αυτό που θα σου πω, αλλά είχε δίκιο η Ελένη», με τη ηθοποιό να προχωράει σε μια ακόμη εξομολόγηση:

«Στις “Τρίχες” ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest και μoυ το έλεγε γιατί το έβρισκε αστείο, προσπαθούσε να με φέρνει σε αμηχανία. Πήγαινα κάθε μέρα, φιλιόμουν με έναν ποδοσφαιριστή. Μου λέει μια μέρα “θα ‘ρθει ο Γιούρκας, θα παίξεις με τον Γιούρκα. Και θα φιληθείτε μετά. Και με κοιτούσε μετά, τύπου ότι θα έρθω σε αμηχανία”. Και του λέω “εντάξει” και φιλιόμουν με διάφορους και το θεωρούσε πολύ αστείο, ότι με έφερνε σε δύσκολη θέση».