Στο αυριανό φύλλο της Deal News μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε:

Oι αποφάσεις για το μέλλον της Ευρωζώνης
Οι δραματικές εξελίξεις στην Ευρωζώνη και πώς η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο του κυκλώνα. Ο τρόμος των αγορών για ντόμινο, οι θέσεις Τρισέ μετά τη δραματική συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και οι αποφάσεις για τα επιτόκια. Το ασανσέρ με τα spread, οι σορτάκηδες, τα κόλπα των κερδοσκόπων και η αντίδραση στο χρηματιστήριο.

Όλη η λίστα. Τα φιλέτα του Δημοσίου που βγαίνουν στο σφυρί

Φιλέτα-χρυσάφι βγάζει το Δημόσιο στο σφυρί για να εισπράξει 4 δισεκατομμύρια ευρώ. Όλη η λίστα με τα 17 ακίνητα και οικόπεδα που πρόκειται να πωληθούν σε όλη την Ελλάδα. Άρχισαν ήδη οι πρώτες επιχειρηματικές συγκρούσεις με φόντο τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου και το Καιματσαλάν.

Τράπεζες. Ο προβληματισμός, οι εξελίξεις και οι συγκρούσεις
Δραματικές αλλαγές στο τραπεζικό τοπίο. Οι νέες εξελίξεις και η inside ενημέρωση για τη σύγκρουση, της παραιτήσεις και τις εντολές που δόθηκαν από τη διοίκηση σε Eurobank και Alpha. Ο Λάτσης, ο Κωστόπουλος και οι πονοκέφαλοι. Η απόφαση για να πουληθεί το… μισό Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ποιοί είναι οι εν δυνάμει ενδιαφερόμενοι. Οι κινήσεις της Credit Agricole μετά το «χαστούκι» που δέχθηκαν στην Εμπορική.

Τουρκική επιχειρηματική εισβολή

Άρχισε η επιχειρηματική εισβολή των Τούρκων στην Ελλάδα. Πώς και που επενδύουν δύο κορυφαίοι γείτονες επιχειρηματίες. Πώς ο ένας ολοκληρώνει άμεσα την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ και πώς ο δεύτερος στήνει ένα δίκτυο 30 καταστημάτων «Simit Saray» στην πρωτεύουσα. Η εταιρία συμβούλων που κινεί τα νήματα και οι συνεργασίες που επέρχονται.