Οι εντάσεις δεν έλειψαν για ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor από την ομάδα των «κόκκινων» που βρίσκεται σε δίνη αποτελεσμάτων, αλλά και εσωτερικών τσακωμών. Στο επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που ολοκληρώθηκε τις πρώτες ώρες της Τρίτης (22/2), οι Διάσημοι βρέθηκαν σε θέση να υποδείξουν άλλους δύο υποψήφιους για να μπουν στην κρίση του κοινού μαζί με τον Σάκη Αρσενίου που βγήκε στον… τάκο την περασμένη Κυριακή (20/2).

Οι Διάσημοι έχασαν και στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία και έτσι δεν κατάφεραν να βάλουν «στοπ» στα αρνητικά αποτελέσματα. Ηττημένοι και πάλι και πλέον εμφανώς χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο, αλλά και για να ακούσουν την απόφαση του Άρη Σοϊλέδη – είχε κερδίσει την ασυλίια – για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου ήταν εκείνη που επέλεξαν οι συμπαίκτες της για να μπει ως υποψήφια, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης έθεσε στην κρίση του κοινού τη Μυριέλλα Κουρεντή με την οποία βρίσκεται σε κόντρα.

Οι επιλογές, πάντως, δεν έκαναν καμία εντύπωση δεδομένου του πως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες στο εσωτερικό της ομάδας. Από τη μια βρίσκονται ο Άρης Σοϊλέδης, η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου, ο Σάκης Αρσενίου κι ο Απόστολος Ρουβάς και από τη άλλη μεριά οι υπόλοιποι: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κάτια Ταραμπάνκο, Τάκης Καραγκούνιας και Μυριέλλα Κουρεντή.

Νωρίτερα, δε, ο Άρης Σοϊλέδης, είπε σχετικά με τη Μυριέλλα Κουρεντή: «Μέσα σε ένα βράδυ, που η Μυριέλλα δεν κοιμήθηκε, έγινε κολλητή με την Ευρυδίκη και την Βρισηίδα. Δύο μήνες τώρα σφάζονταν και δεν μιλούσαν στην καλύβα. Πολύ σωστά η Ευρυδίκη κι η Βρισηίδα έπαιξαν το παιχνίδι για να πάρουν με το μέρος τους την Μυριέλλα για να έχουν παραπάνω ψήφους όταν θέλουν να ψηφίσουν κάποιον από τη δική μου παρέα. Έπεσαν επάνω στην Μυριέλλα, η οποία είναι ευκολόπιστη και της είπα ένα δύο πράγματα. Την πήραν με το μέρος τους και συνεννοήθηκαν με τον Τάκη να ψηφίσουν τον Σάκη».