Στο επεισόδιο του Survivor 5 της Τετάρτης (9/2), οι εντάσεις συνεχίστηκαν στους Μαχητές, με τον Άρη Σοϊλέδη και την Μυριέλλα Κουρεντή από την ομάδα των Διασήμων, να γίνονται θέμα συζήτησης.

Μαχητές και Διάσημοι μπήκαν δυναμικά σε έναν υδάτινο στίβο μάχης διεκδικώντας ένα σημαντικό έπαθλο.

Σκληρές αναμετρήσεις, δύσκολα εμπόδια και ένας απρόσμενος τραυματισμός που πάγωσε το αίμα της ομάδας των Μπλε. Οι Κόκκινοι όμως ήταν εκείνοι που πριν τον αγώνα έχασαν έναν παίκτη και ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου, αλλά και που στο τέλος του επεισοδίου στερήθηκαν τελικώς δύο παίκτες, επιβεβαιώνοντας τα spoilers που κυκλοφορούσαν από το πρωί. Ποιοι, λοιπόν, αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο;

Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το συμβούλιο της Κυριακής, καθώς όπως ειπώθηκε στους παίκτες από τον Γιώργο Λιανό οι υποψήφιοι έπειτα από κάθε ψηφοφορία θα είναι δύο κι όχι ένας.

Στο συμβούλιο της Δευτέρας τώρα υπήρχαν ακόμα δύο υποψήφιοι από τη ψηφοφορία των Διασήμων που ήταν ο Απόστολος Ρουβάς κι η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί. Η Βρισηίδα Ανδριώτου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδειξε τον τελευταίο υποψήφιο που ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προς έκπληξη πολλών.

Η ώρα της ανακοίνωσης έφτασε και ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως τις λιγότερες θετικές ψήφους συγκέντρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει, με τους συμπαίκτες του, αλλά και τους Μπλε να παθαίνουν σοκ, να μένουν άναυδοι και τις φίλες του Μυριέλλα Κουρεντή και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εμφανώς πικραμένες, απογοητευμένες και δακρυσμένες.

Ωστόσο μια ανατροπή ακολούθησε στη συνέχεια καθώς ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Αθηνά Ευμορφιάδη αν θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι, έπειτα από αίτημα που υπέβαλε η ίδια. Ο λόγος ήταν πως θέλει να βρεθεί κοντά στο παιδί της, που της λείπει τρομερά. Τελικά η Αθηνά απάντησε θετικά κι έτσι αποχώρησε μαζί με τον Λάμπρο.

«Ναι, θέλω να φύγω. Ομολογώ ότι πιέστηκα, αλλά δεν παύει να θέλω να γυρίσω στο παιδί μου. Είναι πάρα πολλά αυτά που κρατάω» δήλωσε η παίκτρια και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο άκουσμα της απόφασής της κατέρρευσε, ενώ και η Βρισηίδα Ανδριώτου άρχισε να κλαίει και αυτή.

«Δεν θέλω να φύγεις, σε παρακαλάω δεν θέλω να φύγεις, πονάω η καρδιά μου, το καταλαβαίνεις; Γιατί δεν θέλεις να κάτσεις μαζί μου; Γιατί Αθηνά; γιατί; Δεν θέλω να φύγεις, δεν μπορώ, πονάει η ψυχή μου» της έλεγε η Ευρυδίκη, με τουςσυμπαίκτες της να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

«Σε ευχαριστώ που ήσουν η φωνή της λογικής μου εδώ μέσα» είπε τώρα η Μυριέλλα Κουρεντή στον Λάμπρο Κωνσταντάρα αποχαιρετώντας τον με δάκρυα.

Στο τέλος προβλήθηκε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου, στο οποίο είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι, φτάνοντας δια θαλάσσης στην παραλία των Διασήμων, με τον Άρη Σοϊλέδη να ειδοποιεί τους Κόκκινους για την ταυτότητα της νέας τους συμπαίκτριας.