Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία προχώρησε σε ομοφοβικό παραλήρημα σε σχόλιό της για τη διαφήμιση της Pantene με πρωταγωνιστές μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, που έγινε viral.

«Πόσες φορές έχουν πει να καλέσουμε τη συγκεκριμένη και έχω πει όχι; Έχω ασκήσει βέτο η συγκεκριμένη κυρία -δεν λέγεται καν κυρία- που δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι της και δεν θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή» ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, προσθέτοντας ότι «βγήκε ένας κλόουν που λέγεται Λατινοπούλου και έγραψε αυτά τα αίσχη».

Σημειώνεται ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου έγραψε χθες στο twitter για τη διαφήμιση που περνάει το μήνυμα ότι «τα μαλλιά δεν έχουν φύλο» (hair has no gender): «Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene. Η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα “έφτιαχναν τη φράντζα τους”. Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε ότι θέλει να αποχωρήσει από τη συζήτηση. «Πραγματικά θέλω να αποχωρήσω από τη συζήτηση γιατί με προσβάλλει πάρα πολύ αυτή η ανάρτηση. Δε θέλω να συμμετέχω σε αυτή τη συζήτηση. Δε συμφωνώ σε τίποτα με τη συγκεκριμένη κυρία» είπε.

«Αλήθεια, υπάρχει άνθρωπος και σκέφτηκε βλέποντας το διαφημιστικό “ευτυχώς που δεν είναι έτσι η κοινωνία μας γιατί θα είχαν μπει οι Τούρκοι;”, αναρωτήθηκε.

«Αυτό το τροφή για σκέψη με κάνει έξαλλο»

Στη συνέχεια είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Σκέφτομαι και λέω ότι κάποια στιγμή τη δεκαετία του ’90 μια πολύ γνωστή εταιρεία ρούχων έκανε μια διαφήμιση εναντίον του ρατσισμού και τότε λέγαμε όλοι μπράβο στη συγκεκριμένη εταιρεία που το έκανε και μπράβο και σε αυτή την εταιρεία που έκανε τώρα αυτό το διαφημιστικό και το 2022 επιστρέφουμε 30 χρόνια πίσω και λέμε αυτά τα πράγματα. Αυτό το τροφή για σκέψη με κάνει έξαλλο».

To tweet της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

https://twitter.com/latinopoulou/status/1483417960773525508