Ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στη Φάρμα νύχτα, γεγονός που ανησύχησε τους παίκτες καθώς δεν έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν βραδινές ώρες. Μόλις οι αγρότες που βρισκόντουσαν στον εξωτερικό χώρο, είδαν τον Σάκη Τανιμανίδη… ταράχτηκαν. Ο παρουσιαστής, ζήτησε από τους παίκτες να μπουν στο σπίτι γιατί τους ήθελε και όλοι αμέσως μαζεύτηκαν στο σαλόνι.

Έρχομαι εκτάκτως γιατί πρέπει να μιλήσουμε για κάτι. Κάτι που αφορά τον αρχηγό» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και οι αγρότες τον κοιτούσαν με γουρλωμένα μάτια ενώ περίμεναν να ακούσουν την ανακοίνωσή του.

«Μάνο εσύ είσαι ο αρχηγός. Ο αρχηγός έχει προνόμια έχει και ευθύνες» πρόσθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης και «ψάρωσε» τους παίκτες που περίμεναν να ακούσουν κάτι σοβαρό. Ωστόσο, ο παρουσιαστής τους ενημέρωσε πως η ανακοίνωση του αφορά ένα μεγάλο προνόμιο το οποίο έχει ο αρχηγός, άρα ο Μάνος Πανταζής. Οι παίκτες ανακουφίστηκαν στο άκουσμα της ανακοίνωσης αυτής.

«Αυτή την εβδομάδα έχεις ένα μεγάλο δώρο από μένα σε σένα. Είναι φαγητό. Θέλω να φας και να το ευχαριστηθείς και να το γουστάρεις. Γιατί σου λείπει. Το αποδέχεσαι;» ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης τον Μάνο Πανταζή κι εκείνος απάντησε θετικά.

Ο παρουσιαστής έδωσε στον παίκτη την δυνατότητα να πάρει μαζί του στο τσιμπούσι δυο ακόμα παίκτες και έτσι επέλεξε την Νίκη Χαντσαρίδου και την Αθανασία Τσουμελέκα.